wanna kuweta samurai
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
wanna kuweta samurai
Witam wszystkich.
Poszukuję wanny,kuwety do samuraja może ktoś ma na sprzedaż.
Pozdrawiam
Poszukuję wanny,kuwety do samuraja może ktoś ma na sprzedaż.
Pozdrawiam
Re: wanna kuweta samurai
chcesz go kąpać po powrocie z terenu?
kiedyś były na alledrogo jeze;i o wanny na zwierzynę piszesz
Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

-
- jestem tu nowy...
Dokładnie chodzi mi o taką jak na zwierzynę,ale na allegro nie ma.
poszukaj po innych markach terenówek i zadzwoń do producentów na pewno produkowali
Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

-
- jestem tu nowy...
Dzwoniłem już po producentach i serwis zahaczyłem,rozkładają ręce i jedna odpowiedź-niedostępne.
Niemiecki producent CARBOX ma coś takiego http://www.carbox.de/shop/en/produkte.html.
-
- jestem tu nowy...
Co proponujesz w zamian jeżdżąc z psem piłą motorową paliwem olejem itp.Grunthor pisze:Przemyśl sprawę- czy kuweta to jest dobre rozwiązanie ?
Kartony albo trociny.gumiarz2008 pisze:Co proponujesz w zamian jeżdżąc z psem piłą motorową paliwem olejem itp.Grunthor pisze:Przemyśl sprawę- czy kuweta to jest dobre rozwiązanie ?
Ekologicznie będzie

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Plandeka taka jak stosowana w naczepach uszyta, a raczej sklejona na wymiar bagażnika, ścianki boczne i przednia na wysokość 50 cm tylna ta od strony klapy bagażnika dłuższa około 100 cm i wywijana na zderzak jak ładujesz zwierza. lekka łatwo wyjąć i umyć. Muj patent w poprzednim aucie Teraz ma kosz a w bagażniku kuwetę murarską taka czarną, bo jeszcze jest butla od Lpg i dzik tak nie wejdzie.
Nie mam u siebie tapicerki tylko gołe blachy, ale wożąc cokolwiek wolę włożyć tą kuwetę i nie wygarniać syfu z podłogi. Kartony to beznadziejny pomysł, jak zamokną to ich samych w całości nie wyciągniesz. Z kuwety piasek, czy gruz można wysypać bez problemu.
Sądzę że na te rzeczy zwykła plandeka wystarczy.gumiarz2008 pisze:Co proponujesz w zamian jeżdżąc z psem piłą motorową paliwem olejem itp.Grunthor pisze:Przemyśl sprawę- czy kuweta to jest dobre rozwiązanie ?
A na zwierzynę to lepszy jest bagażnik na hak.
Grunthor
-
- jestem tu nowy...
Sądzę że na te rzeczy zwykła plandeka wystarczy.Grunthor pisze:gumiarz2008 pisze:Co proponujesz w zamian jeżdżąc z psem piłą motorową paliwem olejem itp.Grunthor pisze:Przemyśl sprawę- czy kuweta to jest dobre rozwiązanie ?
A na zwierzynę to lepszy jest bagażnik na hak.
Chodzi mi o wannę,plandeka jest be.