Nie poddam się tak łatwo

Moderator: Albert_N
Ciągnie ci "lewą wodę"Placek^ pisze:No i dupa z kwasem. Wczoraj na squaszewskich komarkach wjechałem do rzeki na głębokość z 60-70cm żeby obmyć podwozie i wyjechałem na wyciągarce. Stojąc w wodzie nie wchodził na więcej niż 1000 obrotów i gasł. Podciągnąłem się na tyle, że silnik wyszedł z wody i samochód odżył, ale krztusił się, nierówno pracował i wyraźnie nie miał mocy. Postał z godzinę i miał problem z odpaleniem.
Komputer suchy, nowe cewki i świece, wiatrak elektryczny, wydech nad wodą bla bla bla, a problem wciąż występuje.
bo jimi to nie żaden karaś czy inny pływak żółtobrzeżek żeby go pchać co chwila do wodyPlacek^ pisze:No i dupa z kwasem. Wczoraj na squaszewskich komarkach wjechałem do rzeki na głębokość z 60-70cm żeby obmyć podwozie i wyjechałem na wyciągarce. Stojąc w wodzie nie wchodził na więcej niż 1000 obrotów i gasł. Podciągnąłem się na tyle, że silnik wyszedł z wody i samochód odżył, ale krztusił się, nierówno pracował i wyraźnie nie miał mocy. Postał z godzinę i miał problem z odpaleniem.
Komputer suchy, nowe cewki i świece, wiatrak elektryczny, wydech nad wodą bla bla bla, a problem wciąż występuje.
A masz CKP w misce?Placek^ pisze:Dolot jest na 100% szczelny, z resztą cały wystawał ponad wodę, więc to na pewno nie to.
Co to jest CKP?Kostuch pisze:A masz CKP w misce?Placek^ pisze:Dolot jest na 100% szczelny, z resztą cały wystawał ponad wodę, więc to na pewno nie to.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości