Warsztat dla Jimmego w Warszawie lub okolicach
Moderator: Albert_N
Warsztat dla Jimmego w Warszawie lub okolicach
Szukam dobrego warsztatu w Warszawie lub okolicach (Kobyłka/Marki/Ząbki) gdzie mógłbym na bieżąco ogarniać Jimnego. Zależy mi na warsztacie który zna/specjalizuje się w Suzuki i nie będe sam musiał ganiać za częściami bo warsztat robi Jeepy/Landy czy Toyoty i do tego mogą jak co części znaleźć bo mają kontakty a do Suzuki to nie bo zrobić zrobią ale gratów mam szukać sam - nie chce mi się i nie po to oddaje samochód do warsztatu. Będe wdzięczny za namiary tu lub na priv.
Re: Warsztat dla Jimmego w Warszawie lub okolicach
To może w zakładowym serwisie http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/260/
Dzika Koza
- sebastian2357
Z takim podejsciem to ceny bedą na bogato

TRJ120 '07 jest
KZJ95 '97 była
BJ73 '89 była
Samurai '93 rdzewieje pod domem
KZJ95 '97 była
BJ73 '89 była
Samurai '93 rdzewieje pod domem
Szynko przejdziesz z mechnikiem na TY, zaprosi Cię na chrzciny, wasze żony będą wymieniać przepisy, dzieci sie polubią...
Ot konsekwencje posiadania terenówki.
Ot konsekwencje posiadania terenówki.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
1. Jimny nietypowy? Błagam.. to jak Panda w świecie osobówek.sebastian2357 pisze: ↑pt gru 01, 2017 8:16 amZ takim podejsciem to ceny bedą na bogatoRadziłbym się pogodzić że przy serwisie terenówki zaangażowanie właściciela jest niezbędne- jak przy każdym nietypowym aucie.
2. Miałem Hila wcześniej i warsztat mi dupy częściami nie zawracał i ceny były podobne do większości warsztatów 4x4 w Wawie. Warsztat ten specjalizował się w Toyotach więc mieli kontakty gdzie części szukać nawet tych trudno dostępnych - właśnie takiego warsztatu szukam co zna i zajmuje się głównie Suzuki 4x4.
Zapytaj tu, zdaje się serwis też robi, a przynajmniej robił...
SJ416
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.