oddam w dobre rece
Moderator: Albert_N
-
Re: oddam w dobre rece
Posiada ktos może lewy przód błotnik - chętnie przygarnę
Witam,
poszukuje że tak się wyraże profesjonalnie kutasa do zamykania drzwi bo mi się ułamał.
Jest to taki plastikowe guwienko zaraz przy oknie. Jak sie zamykaq dzrwi kluczem to ten kutas plastikowy sie chowa...
Mam nadzieje ze ktos mnie zrozumie i bedzie miał
poszukuje że tak się wyraże profesjonalnie kutasa do zamykania drzwi bo mi się ułamał.
Jest to taki plastikowe guwienko zaraz przy oknie. Jak sie zamykaq dzrwi kluczem to ten kutas plastikowy sie chowa...
Mam nadzieje ze ktos mnie zrozumie i bedzie miał

- Marcel1989
-
Wiem wiem, ale oryginalna jest taka ładnacorny pisze:antenke to kup w motoryzacyjnym jaks gietka najlepiej z ustawianym katem ... najduzej wytrzymuja negatywne skutki ataku krzaka ....Marcel1989 pisze:Witam![]()
Posiada ktoś może na zbyciu antenkę(tą do radia) Do samuraia oczywiście, za zimnego lecha
![]()
Pozdrawiam

Samurai 1,3i
PTO + 4,16 + Silverstone 31"
PTO + 4,16 + Silverstone 31"
dzięki - już zszyte i siedzi mi się troche bardziej miękkooblesnik pisze:Fotele do samiego oddam.

jeszcze raz dzięki

był: SJ500, 1988
jest: jimniak, 2001
Nie ma za copavelk pisze:dzięki - już zszyte i siedzi mi się troche bardziej miękkooblesnik pisze:Fotele do samiego oddam.![]()
jeszcze raz dzięki

No to w końcu Kraków, Katowice, Jaworzno czy może Puławy?
Samurai - seria
- na serio 
Pacierza i piwa nie odmawiam!

Pacierza i piwa nie odmawiam!
itam może ktoś ma z kolegów sprzedać nakrętki z prowadzeniem do samuraja . pozdr
oblesnik pisze:Nie ma za copavelk pisze:dzięki - już zszyte i siedzi mi się troche bardziej miękkooblesnik pisze:Fotele do samiego oddam.![]()
jeszcze raz dzięki![]()
No to w końcu Kraków, Katowice, Jaworzno czy może Puławy?
mieszkam w Katowicach, rodzine mam w Jaworznie, a od stycznie jestem na delegacji w Puławach

- martciaiadam
- jestem tu nowy...
delegacja w Puławach? no to czego jeszcze razem nie jeździliśmy w terenie? 

pewnie dlatego ze jezdze tam firmowym plaskaczem
jak mam srajtkiem regularnie pokonywac 350 km w jedna strone to mi sie odechciewa...
ale zgadac sie mozna to pokazesz jakies ciekawe tereny to moze kiedys tam swoim autem zajade (znajomi maja opla campo ale reduktor tam juz ledwo zipi wiec moze zostac gdzies w blocie...)
z 4x4 to regularnie widuje UAZa blaszanke pod tesco i pare samurajow tez widzilem (podwyzszona blaszanke w serii, czerwonego z biala plandeka - calkiem fajny i jeszcze jakiegos przelotem
)

jak mam srajtkiem regularnie pokonywac 350 km w jedna strone to mi sie odechciewa...
ale zgadac sie mozna to pokazesz jakies ciekawe tereny to moze kiedys tam swoim autem zajade (znajomi maja opla campo ale reduktor tam juz ledwo zipi wiec moze zostac gdzies w blocie...)
z 4x4 to regularnie widuje UAZa blaszanke pod tesco i pare samurajow tez widzilem (podwyzszona blaszanke w serii, czerwonego z biala plandeka - calkiem fajny i jeszcze jakiegos przelotem

Może przypadkiem komuś walają się seryjne wieszaki resorów?
Jimny M16A
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
ja mam oryginalne, ale przedłużone
jak coś PW

Szalona Pierdziawka:
Suzuki Panda 84'
4.16, Springi, Spoa
1.0 - 45 KM,
Simex 31/10,5r15
12000 lbs
Suzuki Panda 84'
4.16, Springi, Spoa
1.0 - 45 KM,
Simex 31/10,5r15
12000 lbs
Nie posiada ktoś do sprzedania rozrusznika do Lj albo jakiegos który by pasował?
Ale temat jest ODDAM...gola pisze:Nie posiada ktoś do sprzedania rozrusznika do Lj albo jakiegos który by pasował?

ps.
Muszę zajrzeć do szafy ze skarbami - może się coś znajdzie...

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
pamietam o Tobie ! tylko nie mam czasu zajechac na okecie do skrzyni z zapasami ...
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Ten temat to dobry jest, oddam oddam a jak się do kogoś pisze z pytaniem to no oddam za stówkę, dwie + przesyłka
Bardzo proszę o wrzucanie takiego stuffu który rzeczywiście wam leży i nie jest potrzebny bo już ze 3 razy o coś pisałem i to nie było odddam tylko sprzedam, najlepsi są ci co "oddają" za więcej niż można kupić na allegro

Bardzo proszę o wrzucanie takiego stuffu który rzeczywiście wam leży i nie jest potrzebny bo już ze 3 razy o coś pisałem i to nie było odddam tylko sprzedam, najlepsi są ci co "oddają" za więcej niż można kupić na allegro

Suzuki Samurai - samurai.org.pl
hieny panie hieny 

Samurai 1.3 '89r
Nie puszczone bąki unoszą się do mózgu - stąd biorą się posrane pomysły...
Nie puszczone bąki unoszą się do mózgu - stąd biorą się posrane pomysły...
mam resory tylnie, przednie z nowym jednym piórem głównym, wąski tylny most zaspawany z nowymi łożyskami na ataku bez bębnów, silnik kompletny 1.3G13A z osprzętem stan dobry(wkładam diesla)alufelgi 4szt z oponami m+s
Rzeczy niemożliwe wykonuje od ręki, na cuda trzeba dzień czekać!
no prawie niejestem zdziercą przerabiam samochód i to mi zostaje nieużyteczne 

Rzeczy niemożliwe wykonuje od ręki, na cuda trzeba dzień czekać!
popieramslavok pisze:Bardzo proszę o wrzucanie takiego stuffu który rzeczywiście wam leży i nie jest potrzebny bo już ze 3 razy o coś pisałem i to nie było odddam tylko sprzedam, najlepsi są ci co "oddają" za więcej niż można kupić na allegro![]()
a ja mam jeden silnik do oddania porozkrecany(blok,glowica), jeden warunek ze trzeba sie pofatygowac osobiscie
SJ 416 30',4.16,blokady mostów,na sprężynie
692121109 Kuba
692121109 Kuba
-
- jestem tu nowy...
Wiela za te resoryarni89 pisze:mam resory tylnie, przednie z nowym jednym piórem głównym, wąski tylny most zaspawany z nowymi łożyskami na ataku bez bębnów, silnik kompletny 1.3G13A z osprzętem stan dobry(wkładam diesla)alufelgi 4szt z oponami m+s

Zopstało jeszcze
:
- komplet ori resorów (jeszcze nie całkiem płaskie) + wieszaki + góra cybantów i podstawek.
- ze 3 puszki filtra, gaznik i wtrysk
- 2 dociski sprzęgła do 1,3 jeszcze sprawne
- tylnie i przednie półośki z przegubami do sj413
- góra czesci do hebli tj. używane tarcze, bębny, szczeki, cylinderki, korektory, osłony, itp. duperele.
- ze 2 oryginalne haki do srajtka
- instalka elektryczna do gaznikowca
- zegary bez obrotka
- z 2 komplety gejów
- tylne składane siedzenia
- uwaga hit
przednie fotele - podarte, brudne i wypierdziane
- ze 2 koła z zapasów, blaszane białe felgi i jakies tam slicki
- kilka stabilizatorów
- przedni oryginalny zderzak
- maglownica
- stertę tylnych lamp, większośc z popękanymi kloszami, kilka kompletów przednich reflektorów pod H3, silniczki do regulacji swiateł.
- i kupa innego drobnego badziewia.
Oddam za darmo, ale trzeba spełnić 2 warunki:
- odebrać osobiscie
- nie zawracać dupy
Urwa co za ludzie
nie pisać ile za co i kiedy moge wysłać, Nie sprzedaję i Nie wysyłam. Dlaczego
bo mi się nie chce i nie mam czasu.

- komplet ori resorów (jeszcze nie całkiem płaskie) + wieszaki + góra cybantów i podstawek.
- ze 3 puszki filtra, gaznik i wtrysk
- 2 dociski sprzęgła do 1,3 jeszcze sprawne
- tylnie i przednie półośki z przegubami do sj413
- góra czesci do hebli tj. używane tarcze, bębny, szczeki, cylinderki, korektory, osłony, itp. duperele.
- ze 2 oryginalne haki do srajtka
- instalka elektryczna do gaznikowca
- zegary bez obrotka
- z 2 komplety gejów
- tylne składane siedzenia
- uwaga hit

- ze 2 koła z zapasów, blaszane białe felgi i jakies tam slicki
- kilka stabilizatorów
- przedni oryginalny zderzak
- maglownica
- stertę tylnych lamp, większośc z popękanymi kloszami, kilka kompletów przednich reflektorów pod H3, silniczki do regulacji swiateł.
- i kupa innego drobnego badziewia.
Oddam za darmo, ale trzeba spełnić 2 warunki:
- odebrać osobiscie
- nie zawracać dupy

Urwa co za ludzie

Ostatnio zmieniony pt cze 04, 2010 11:01 pm przez Michal_R, łącznie zmieniany 1 raz.
RadziO413 pisze:Fajnie by było wiedzieć gdzie ta stodoła leży
Mazowieckie koło Tłuszcza.
jakby komu była zbędna guma łącząca gaźnik z filtrem powietrza w samuraju, silniczek 1000 to szukam 

SUZUKI VITARA 1,6 "ALBO SUZUKI ALBO NIC"