Moderator: Albert_N
liczysz, że ktoś Ci podaruje 4.16 za friko ?alex! pisze:potrzebuję(kupię, przyjmę) - amortyzator skrętu -samurai
bebechy z red. 1.3 po przeróbce na hamerykańskie przełożenia
milas pisze:ja poprosze to tylko na tydzien \
jest opcja zrobienia tego w Polsce w normalnej kasie tylko musi byc na wzor
szerokimost pisze:milas pisze:ja poprosze to tylko na tydzien \
normalna kasa to niby ilebo jak na razie zrobienie z 2 choinek (410 i 413) jednej (4,16 ) to koszt 200-300 zł u tokarza więc chyba w miarę rozsądnie
posiadając samiego to dochodzi koszt tylko 1 redmilas pisze:szerokimost pisze:milas pisze:ja poprosze to tylko na tydzien \
normalna kasa to niby ilebo jak na razie zrobienie z 2 choinek (410 i 413) jednej (4,16 ) to koszt 200-300 zł u tokarza więc chyba w miarę rozsądnie
+ koszt 2 reduktorów
slavok pisze:weź pod uwagę, że ceny reduktorów 410 są teraz chore... i na upartego zakup reduktora z 410 + złożenie rozłożenie, przetoczenie przespawanie zębatek = +/- 4.16 z usa w pudełku.
alex! pisze:ja już jedno 4.16 robiłem:
red. 1.0 miałem + 150 zł bebechy 1.3 + 130 zł tokarz = 280 i już miałem 4.16 hehe![]()
![]()
ja troche więcej zrobiłemalex! pisze:ja już jedno 4.16 robiłem:
red. 1.0 miałem + 150 zł bebechy 1.3 + 130 zł tokarz = 280 i już miałem 4.16 hehe![]()
![]()
Czego niby nie wiadomo. Takie zmoty jeżdżą od paru lat i nie słyszałem żeby komuś się sypnęło.milas pisze:własnie i niewieadomo jak to wyjdzie
O to właśnie.Adam.Ż pisze:zmienić reduktor na samuraiowy
Jak to nie?milas pisze:a tgo juz niejest takie łatwe
ale niekasztanmy juz tematu da sie przeniesc?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość