TU WITAMY NOWYCH !!
Moderator: Albert_N
Re: TU WITAMY NOWYCH !!
Witam jeste Wojtek właśnie nabyłem Vitarę 1.6 w krótkiej blaszanej wersji
jak na razie jest ok

-
- jestem tu nowy...
Witam witam:) po przygodnie z Quadem, zakupiłem Suzuki Samurai blaszankę przerobionego pod offroad. Zarejestrowałem się by ogarnąć temat:D
Pozdrawiam wszystkich:)
Pozdrawiam wszystkich:)

Witam wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Vitary po małych modyfikacjach i już jakiś czas bawię sie z kumplami po podlaskich bezdrożach 

Vitara 1,8 8V
Witam Panie i Panowie zakupiłem samuraja przepięknego jak kilkadziesiąt kilogramów rdzy
walczę z podstawowymi rzeczami żeby jeździł jak należy ale już widzę w nim ogromny potencjał do zmian
. Tak więc często będę odwiedzał ten dział w poszukiwaniu pomysłów i ich rozwiązań 

była 4r było P II 2.5
jest PII 3.0 V6 long LPG butla pod autem
doszedł samurai
jest PII 3.0 V6 long LPG butla pod autem
doszedł samurai
Witam wszystkich.
Wypada się przywitać, to też właśnie robię. Jako że zapadła decyzja kupna terenówki a po małym "research'u" padło na Vitarę 3d blaszankę, ew. 5d - niewykluczone, że wkrótce zacznę tu wypytywać o różne różności. Oczywiście, jeśli wcześniej nie znajdę odpowiedzi w dotychczasowych tematach.
Aspiracji mocno terenowych nie mam. Będzie to samochód na co dzień a więc nie "zmotany". Seria na AT'kach na początek zaspokoi moje potrzeby przejazdu drogami gorszych kategorii - ale nadal drogami raczej. Czy wywiąże się z tego coś głębszego czas pokaże.
Wypada się przywitać, to też właśnie robię. Jako że zapadła decyzja kupna terenówki a po małym "research'u" padło na Vitarę 3d blaszankę, ew. 5d - niewykluczone, że wkrótce zacznę tu wypytywać o różne różności. Oczywiście, jeśli wcześniej nie znajdę odpowiedzi w dotychczasowych tematach.
Aspiracji mocno terenowych nie mam. Będzie to samochód na co dzień a więc nie "zmotany". Seria na AT'kach na początek zaspokoi moje potrzeby przejazdu drogami gorszych kategorii - ale nadal drogami raczej. Czy wywiąże się z tego coś głębszego czas pokaże.
Wita Mateo z Częstochowy. Jestem nowym posiadaczem Vitary 2.0 TD Automat. Pozdrawiam Wszystkich.
witam wszystkich mam na imie Kewin i jezdze troche porobionym samuraiem pochodze z wałbrzycha a dokładnie boguszowa pozdrawiam 

sudetyoffroad.pl
suzuki evo3 by 4xdrive
suzuki evo3 by 4xdrive

witam
mam na imie Kuba jastem swierzym posiadaczem vitary cabrio zaczynam swoja przygode w terenie wiec mam nadzieje ze tu znajde dobre rady i ze bede mugl sam w czyms pomuc jak juz ogarne troche temat.
pozdrawiam
mam na imie Kuba jastem swierzym posiadaczem vitary cabrio zaczynam swoja przygode w terenie wiec mam nadzieje ze tu znajde dobre rady i ze bede mugl sam w czyms pomuc jak juz ogarne troche temat.
pozdrawiam
jesteś świerzy i pewnie zawsze ktoś będzie mugł Ci pomuc.
Czasem zawias - ogólnie Dziadek
Wiarus - jesteś pewnie stary i zgrzędliwy i się czepiasz 
kuba popracuje nad sobą i będzie git

kuba popracuje nad sobą i będzie git

Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15
Dla małolatów może i stary,ale mimo to nie wiem co oznacza zgrzędliwy.
Czasem zawias - ogólnie Dziadek
literówka mi wyszła - miało być zrzęda - a to już wiesz 

Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15
Witam Wszystkich !
Zaglądam do Was od jakiegoś czasu ale dopiero od wczoraj jestem w posiadaniu Grand Vitarki 2.0 16v rok99 przejechane jak do tej pory 105 tys
Pozdrawiam
Zaglądam do Was od jakiegoś czasu ale dopiero od wczoraj jestem w posiadaniu Grand Vitarki 2.0 16v rok99 przejechane jak do tej pory 105 tys
Pozdrawiam
GV 2.0 16v '99 105tys
Witam Wszystkich!
Od trzech lat użytkuję Hila, ale przymierzam się do Vitki lub Dżimiego
wybaczcie mi zadawanie pytań, czasem nie do końca mądrych, zadawanych pod wpływem emocji danej chwili
Od trzech lat użytkuję Hila, ale przymierzam się do Vitki lub Dżimiego
wybaczcie mi zadawanie pytań, czasem nie do końca mądrych, zadawanych pod wpływem emocji danej chwili

Witam Wszystkich,
od sierpnia użytkuję i modyfikuję Vitarę JLX 1.6 16V, Long z `93 roku. Jest to moja pierwsza, utęskniona od lat terenówka. Urzeka mnie jej prostota
Pozdrawiam Dominik
od sierpnia użytkuję i modyfikuję Vitarę JLX 1.6 16V, Long z `93 roku. Jest to moja pierwsza, utęskniona od lat terenówka. Urzeka mnie jej prostota

Pozdrawiam Dominik
- bigl
- jestem tu nowy...
Witam tu i ja
jako nowy użytkownik Suzuki Samurai 

Witam Wszystkich
Jestem posiadaczem Łady Nivy 2100td którą sam motałem, ale do jazdy miejskiej mam R. CLIO Postanowiłem na wiosnę kupić Vitarę aby mieć dwa w jednym
ale finanse ubogie
6000pln
Nie boję się remontu ale na co mam zwrócić uwagę przy zakupie Vitarki. Korzystając z Waszego doświadczenia, proszę o pomoc.
Pozdrawiam

Jestem posiadaczem Łady Nivy 2100td którą sam motałem, ale do jazdy miejskiej mam R. CLIO Postanowiłem na wiosnę kupić Vitarę aby mieć dwa w jednym

Nie boję się remontu ale na co mam zwrócić uwagę przy zakupie Vitarki. Korzystając z Waszego doświadczenia, proszę o pomoc.
Pozdrawiam
kugel NIVKA 2,1 TD
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich sympatyków terenowych pojazdów, na forum zarejestrowałem się już jakiś czas temu i systematycznie przeglądam stronki. Obecnie jednak kupiłem ślicznego suzukiego jimnego z roku 2004 i symbolicznym przebiegiem więc jako pełnoprawny forumowicz postanowiłem się ujawnić i przedstawić
Auto ma służć na codzień do dojazdów do pracy ale również do bliższych i dalszych wycieczek poza utwardzonymi drogami często z aparatem fotograficznym w torbie i rowerami górskimi na bagażniku.
Pozdrawiam Wojtek

Auto ma służć na codzień do dojazdów do pracy ale również do bliższych i dalszych wycieczek poza utwardzonymi drogami często z aparatem fotograficznym w torbie i rowerami górskimi na bagażniku.
Pozdrawiam Wojtek

Witam 
Od pewnego czasu przerabiam, kręcę, psuję Vitarę 1.6 8V

Od pewnego czasu przerabiam, kręcę, psuję Vitarę 1.6 8V
Witam. Jestem na etapie poszukiwania jakiegoś 4x4 do zabawy w terenie.
witam
bart9018
szczesliwy pasjonat Vitary 1.6 8v blaszanka

bart9018
szczesliwy pasjonat Vitary 1.6 8v blaszanka

VITARA 1.6 V 8 lekko zmotana
Samurai 1.3 ,4.16, 32":):)
Samurai 1.3 ,4.16, 32":):)
Witam wszystkich. Tu stefanek. Na forum jestem od dłuższego czasu. Autko jakim dysponuje to Suzuki Sidekick (long) w automacie. Pozdrawiam wszystkich.
Suzuki Sidekick 1,6 16V automat
Witam serdecznie całe szanowne forumowe grono użytkowników. Od kilku miesięcy przemieszczam się troszkę zmodyfikowaną Vitką