DOHC jimny

Lj, Samurai, Vitara, Jimny

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
harakiri

Post autor: harakiri » pt lip 21, 2006 11:25 am

sergio pisze:
Polek pisze:j
Jeśli wczesniej jeżdziłeś Samurajem to w Jimnym wszystko ci się spodoba :lol: :lol: :lol: :wink:
Jezdzilismy z Gobiem dwa dni temu Jimnym. W samuraiu nie ma miejsca. W jimnym miejsca jeszcze mniej. W samuraiu szort pasazerowie tylnej lawki moze nie maja lekko ale jakos sie mieszcza. W jimnym aby nie dotykac kolanami deski trzeba odsunac max fotel do tylu. Nadal jest ciasnawo ( mam 175cm)natomiast pasazer za kierowca nie bedzie mial zupelnie miejsca na nogi. Byc moze tylna lawka sie przesuwa do tylu ale nie sprawdzalismy.[/b]

Awatar użytkownika
zu-tec

Post autor: zu-tec » pt lip 21, 2006 11:54 am

harakiri pisze: Nadal jest ciasnawo ( mam 175cm)natomiast pasazer za kierowca nie bedzie mial zupelnie miejsca na nogi. Byc moze tylna lawka sie przesuwa do tylu ale nie sprawdzalismy.[/b]
Tył się nie przesuwa, można tylko zmienić kąt oparcia, co trochę pomaga.
Powierdzam - maks. 3 osoby (za kierowcą brak miejsca na nogi), tylko że w krótkim Samuraju wcale nie jest lepiej :wink:
JimnyJeans + 2" - jeździmy bez śladów :)

Awatar użytkownika
michal_cobra

Post autor: michal_cobra » pt lip 21, 2006 11:59 am

zu-tec pisze:
harakiri pisze: Nadal jest ciasnawo ( mam 175cm)natomiast pasazer za kierowca nie bedzie mial zupelnie miejsca na nogi. Byc moze tylna lawka sie przesuwa do tylu ale nie sprawdzalismy.[/b]
Tył się nie przesuwa, można tylko zmienić kąt oparcia, co trochę pomaga.
Powierdzam - maks. 3 osoby (za kierowcą brak miejsca na nogi), tylko że w krótkim Samuraju wcale nie jest lepiej :wink:
Kurde nie ma co sie dziwić, przecież w vitarze ja ksie odsunie siedzenia tylne do końca a kierowca usiądzie wygodnie to też jest mało miejsca na nogi, ale fakt faktem da sie spokojnie ponad 300km przejechać :)2
michal_c ==> Vitara 1.6 8v LPG + LSD :-)
gg 9559834; skype michal_cobra

Polek

Post autor: Polek » pt lip 21, 2006 12:49 pm

etam panowie i panie ja z Holandi wrocilem samuraiem wiec 300 km to nic strasznego (nikomu nie zycze tak dlugiej jazdy)z tirami wyscigi na autostradzie - tragedia
Z Lublina

ODPOWIEDZ

Wróć do „Suzuki”