Jezdzilismy z Gobiem dwa dni temu Jimnym. W samuraiu nie ma miejsca. W jimnym miejsca jeszcze mniej. W samuraiu szort pasazerowie tylnej lawki moze nie maja lekko ale jakos sie mieszcza. W jimnym aby nie dotykac kolanami deski trzeba odsunac max fotel do tylu. Nadal jest ciasnawo ( mam 175cm)natomiast pasazer za kierowca nie bedzie mial zupelnie miejsca na nogi. Byc moze tylna lawka sie przesuwa do tylu ale nie sprawdzalismy.[/b]sergio pisze:Jeśli wczesniej jeżdziłeś Samurajem to w Jimnym wszystko ci się spodobaPolek pisze:j![]()
![]()
![]()
DOHC jimny
Moderator: Albert_N
Tył się nie przesuwa, można tylko zmienić kąt oparcia, co trochę pomaga.harakiri pisze: Nadal jest ciasnawo ( mam 175cm)natomiast pasazer za kierowca nie bedzie mial zupelnie miejsca na nogi. Byc moze tylna lawka sie przesuwa do tylu ale nie sprawdzalismy.[/b]
Powierdzam - maks. 3 osoby (za kierowcą brak miejsca na nogi), tylko że w krótkim Samuraju wcale nie jest lepiej

JimnyJeans + 2" - jeździmy bez śladów 

- michal_cobra
-
Kurde nie ma co sie dziwić, przecież w vitarze ja ksie odsunie siedzenia tylne do końca a kierowca usiądzie wygodnie to też jest mało miejsca na nogi, ale fakt faktem da sie spokojnie ponad 300km przejechaćzu-tec pisze:Tył się nie przesuwa, można tylko zmienić kąt oparcia, co trochę pomaga.harakiri pisze: Nadal jest ciasnawo ( mam 175cm)natomiast pasazer za kierowca nie bedzie mial zupelnie miejsca na nogi. Byc moze tylna lawka sie przesuwa do tylu ale nie sprawdzalismy.[/b]
Powierdzam - maks. 3 osoby (za kierowcą brak miejsca na nogi), tylko że w krótkim Samuraju wcale nie jest lepiej

michal_c ==> Vitara 1.6 8v LPG + LSD
gg 9559834; skype michal_cobra

gg 9559834; skype michal_cobra