Dzięks stokrotne, ja z tymi krzynkami się chyba nieuwlekę do war......y

Moderator: Albert_N
No mam nadzieję, bo narazie to ja uziemiony jestem.slaw211 pisze:moze my sie kiedy dowle czemy do ciebie
Popieram i namawiam Cie do tego samego X90papas pisze:No mam nadzieję, bo narazie to ja uziemiony jestem.slaw211 pisze:moze my sie kiedy dowle czemy do ciebie
@x90 myślę że jak ci się sprawuje to ufo to tnij go spokojnie, przeca drugiego takiego w polszy nie znajdzie, a jakbyś zanabył jakąś viertare czy samuraja to i tak przeróbki cię czekają.
Lepiej przerabiać to co masz i cieszyć się tym, w teren i tak balasta wozić nie musisz, jakbyś miał Vi lub Sa to byś się musiał tłumaczyć że resor pęknięty, siedzenia brudne, dziura wygnita.... A tak to - TO jest dwuosobowe!
![]()
A jak już coś zdziałasz to się chwal fotami...
Właśnie! Ja mam Vitarę Longa i cała rodzina (i nie tylko) chce jeździć, niekoniecznie w teren, i nagle wszystkim się podoba a wcześniej ględzili tylko: a po co ci terenówka, dużo pali, niewygodnie po mieście, bla bla...papas pisze: A tak to - TO jest dwuosobowe!![]()
A jak już coś zdziałasz to się chwal fotami...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość