a z tym to roznie bywa. czasami uszczelka a przewaznie silikon.kozioU pisze:a czy tam jest uszczelka czy silikon
nie da sie jednoznacznie okreslic. musisz sie dobrze przyjzec, bedzie widac
Moderator: Albert_N
Haaa Tu Cie mampiotr_z pisze:ale Ty masz V6mdeja pisze:Jest uszczelka - długa i powyginana. Ja taką dostałem w JC bodaj - w każdym razie zakładali ją u mnieto i uszczelke daja a my tylko R4 wiec na silikon
no fakt przeciez to tylko ja mam takie R4 a Wy V6mdeja pisze:Haaa Tu Cie mampiotr_z pisze:ale Ty masz V6mdeja pisze:Jest uszczelka - długa i powyginana. Ja taką dostałem w JC bodaj - w każdym razie zakładali ją u mnieto i uszczelke daja a my tylko R4 wiec na silikon
KozioU tez ma 2.0 V6 i o to pyta IHAHAAAAA
6 literków do silnika trzebakozioU pisze:przecież ja mam wszystko w podpisie![]()
zajechałem dziś do ASO zapytać ile kosztuje ta uszczelka, a pan z salonu znowu mnie namawiał, żeby koniecznie do nich przyjechać i oni zrobią super i tanio, i w ogóle, bo mają najtaniej w kraju, bo nawet z Wawy do nich przyjeżdżająi nie może sprawdzić ile kosztuje uszczelka bo nie ma tego pana, który może sprawdzić
![]()
a tak przy okazji ile oleju trzeba zalać do V6?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości