Witaj moja vitarka po 2 tygodniach została naprawiona ( naprawa komputera ) koszt 500 zł + gwarancja , lokalizacja olsztyn , pozdrawiam , powodzenia .
ps. z innymi oznaczeniami nie pasuje
Vitara - trykanie!
Moderator: Albert_N
Ja też przez jakiś czas miałem podobny problem:
- też mi trykało
-kontrolki się zapalały
- silnik już niestety nie, i co więcej nie działał nawet rozrusznik.
Teraz ten problem samoistnie przeszedł, ale mój elektryk wykombinował, że to kostka stacyjki (na razie nie wymieniałem bo problem ustał).
Czy to możliwe, żeby była to wina komputera?
- też mi trykało
-kontrolki się zapalały
- silnik już niestety nie, i co więcej nie działał nawet rozrusznik.
Teraz ten problem samoistnie przeszedł, ale mój elektryk wykombinował, że to kostka stacyjki (na razie nie wymieniałem bo problem ustał).
Czy to możliwe, żeby była to wina komputera?
Doświadczenie mam fatalne. Musiałem wymienić komputer. Mój się wieszał po ok 5 minutach pracy i silnik gasł. Nie pomógł lokalny warsztat. Widać był za słaby na coś takiego.dziun pisze:Nikt się nie chce podjąć naprawy. Gdzie naprawiłeś swój? I czy można podpiąć komputer z innymi oznaczeniami?
Podpięcie kompa o innych oznaczeniach u mnie nie działało, choć wiem że ten mój magik to próbował. Niestety mam Zuzke w wersji z USA i komputer też przyjechał z USA. W Europie i kraju nikt nie miał

Suzuki JLX Sidekick '93 1,6l 16V automat
Re: Vitara - trykanie!
kiedys wszystkie samochody nie mialy wspomagania niczego i jakos sie jezdzilo... nawet na holudziun pisze:a jazda na holu przy zgaszonym silniku, bez wspomagania i hamulców nie jest dla mnie największą przyjemnością.