Przywitanie Nowego - to wszystko przez was

Lj, Samurai, Vitara, Jimny

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
GreatOlo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: GreatOlo » pn mar 12, 2007 9:53 pm

wyciagnalem dzis fotele i "dywan" lekko podlamany jestem tym co zobaczylem... emocje to zla rzecz gdy kupuje sie samochod. Ale mam juz plan;) Załatac ile konieczne a w przyszlym roku wymiana podlogi na alu ryflowana;) będzie ladnie;) Jutro zabieram aparat do garazu;) bedą fotki;)

Awatar użytkownika
oblesnik

Re: Przywitanie Nowego - to wszystko przez was

Post autor: oblesnik » śr mar 14, 2007 9:47 pm

GreatOlo pisze:Wszystko przez Was, nie bez posrednio, ale przez Wam podobnych. tydzien temu plan byl na ATV'a ale po rozmyslaniu 2 dniowym i rozmowach z różnymi padla koncepcja malej terenowki, tym bardziej ze cena podobna (jesli chodzi o uzywane). allegro.pl - szukaj - samurai. okolo 100 pojazdow w roznych miejscach Polski w bardzo roznych cenach i wizualnych stanach. po 10 min znalazlem, blisko i bardzo dobrym wizualnie... tak mi sie spodobal ze spac przez 2 noce nie moglem. google: samurai (wyszukaj na polskich stronach) kilka interesujacych stron; poczytalem napalilem sie jeszcze bardziej. Szybkie kombinowanie kasy; bank i duzo papierow. tam klody pod nogi a czas ucieka. Pojechalem obejrzec samochod, wrocilem godzine temu. Dalem zalizke zeby nie sprzedal go innemu. 2 tygodnie na odebranie samochodu. Musi sie udac w przyszla sobote bo inaczej trafi mnie cos.
Tacy jak Wy wszystkeimu winni... najpierw cos tam pogada ze: a to ostatno bylem w lesie pojezdzilem fajnie bylo... potem zabierze ciep ze soba pokaze ze fajnie jest: bloto, albo gleboki snieg. Troche kopania bo sie zakopal, odzież w blocie zmarzniete rece.
Co sie w tym moze podobac? a jednak...
w koncu nie chce sie jechac jako pasazer, chce jechac za kierownica... poczuc To czymkolwiek To jest.
Od mysli do czynu...
Trzymajcie kciuki:) 6 dni na zebranie 9 tys PLN:)
Też to miałem. Ta taka choroba niestety nieuleczalna. Powim wiecej śmiertelna (czytaj zostaniesz z suzą do śmierci ............... jej lub twojej). :wink:
Samurai - seria :wink: - na serio :)25

Pacierza i piwa nie odmawiam!

Awatar użytkownika
Stachu-80

Czołem

Post autor: Stachu-80 » czw mar 15, 2007 7:30 am

Wiem co czujesz ja od trzech dni czasu nie mam zeby sobie chociaz na podwórku za kołkiem posiedzieć. W ostatni wekend sie po łace szalało i Ursusik z odsiecza przyjechal zmarzłem mokry byłem po kolana alae warto bylo. w ten wekend zona jedzie do rodziny w sobote wracam ze szkoly i mam zamiar sie po czubek antenki utytłać. tylko nie moge zwerbowac nikogo z okolicy zeby poszalal ze mną :cry:
Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4

Awatar użytkownika
GreatOlo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: GreatOlo » czw mar 15, 2007 6:32 pm

Jakbym mieszkal blizej to wybralbym sie z Toba;) Podloge polatalem... ale wszystko pokaze na zdieciach;) dzis wrzuce cosik;)

Awatar użytkownika
Stachu-80

Post autor: Stachu-80 » pt mar 16, 2007 9:19 am

GreatOlo pisze:Jakbym mieszkal blizej to wybralbym sie z Toba;) Podloge polatalem... ale wszystko pokaze na zdieciach;) dzis wrzuce cosik;)
Przez las do ciebie to z dwa tygodnie drogi bedzie, ale moze na wakacje na mazury bedę cioł to moze spikniemy sie co by w blocku pomieszać. Ostanio meczylem znajomego leśnika mlody chłop około 30 tez ma srajtka chcialem go przy niedzieli wyciagnac w lasy ALE... !! on ma zone i dziecko, dzieciaka sie nie czepiam bo fajne bubu ale żonę to chyba w mieszkaniu na dzien pod kluczem mozna zostawić krzywdy sobie nie zrobi chyba. No i dupa znowu bedę sam po ostepach ciosał :cry:

Awatar użytkownika
GreatOlo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: GreatOlo » sob mar 24, 2007 12:40 am

Ja Zapraszam;) Wyjade po CIebei to się spotkamy w połowie drogi:D

Jutro na targach stać musze, wiec nie posiedze przy Wyjcu, ale moze wieczorem sie uda poskladac go do kupy to w niedziele wyskocze na Olsztyński poligon;) Co z tego, że łyse opony i resory dowalone... Szalec nie bede... bede się uczył:D
a o to link do fotek Wyjca http://www.sam-u-raj.neostrada.pl/Galer ... eczka.html

Awatar użytkownika
Stachu-80

Post autor: Stachu-80 » pn mar 26, 2007 7:22 am

Nie namawiaj bo sie zaczynam zastanawiać, nawet auta w podobnym kolorze mamy tylko mój ma laminat na tyle, tez musze fotki dołączyć pozbieralo sie juz troche tego z przerobek ale i tak jest co robić jak masz warsztat to bedziesz nocami koczowal aby ulepszac machinerię a potem w bloto testować. Pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Suzuki”