Po Jeepie przyszedł czas na SJ'a

Małe to i nie do końca wygodne jak jeep, ale za to jak robi w terenie

Obym był zadowolony

Moderator: Albert_N
dobrze to ujales .. duuuzo wytrwaloscimajch_e21 pisze:No, no... Temat rozrasta się w zastraszającym tempie.
Witam wszystkich nowych i życzę duuuuużo wytrwałości
Pracuję tam akurat więc jestem codziennie ale niestety moja suza błąka się po warsztatach od wrześniaramzes pisze: to moze sie stykniemy jakos nad Wislą .. pisales ze na wilanowie bywasz![]()
pochwalilbys sie hehe
jakie to miasto malesla66 pisze:Widzę, że Wilanów ma w sobie coś. Ja też pracuję na Wilanowiemajch_e21 pisze:Pracuję tam akurat więc jestem codziennie
wpadnij w sobote lub w niedziele w tamte rejony ( info w warszawa weekendy ) ... a samurai'e zeczywiscie modne na wilanowie ..majch_e21 pisze:Na skrzyżowaniu Wiertniczej i Augustówki codziennie widzę jakieś zmoty. Ostatnio wieczorem koło 22 trochę zmotana vitara, dzień wcześniej jakiś złoty albo beżowy samurai. Kilka patroli widuję regularnie i kilka LR'ów. Jakieś zagłębie offroadowe
Cześć @simca skąd taka ksywa? Kiedyś miałem taki samochód Simca Chrysler 1308 GTsimca pisze:Witam! Wszystkich użytkowników forum, jestem tu nowy a z tego co wyczytałem najpierw należy się przywitać -- WIĘĆ WITAM SERDECZNIE ---
Mam na imię Adam mieszkam w Gliwicach jestem świeżym posiadaczem Vitary 2.0V6. pozdrawiam!
Kacper S pisze:Witam wszystkich nowych...
Mimo to że ja też nie jestem tu zbyt długo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości