dokladnieczaykowski pisze: ale proszę Cię przestań zniekształcać prawdę ...
miejsca jest tyle samo, czyli :
butla za tylnymi siedzeniami - brak bagażnika
butla zamiast tylnych siedzeń - bagażnik jest siedzeń nie ma

oto dowod

Moderator: Albert_N
Że niby miejsca jest tyle samoczaykowski pisze:ale proszę Cię przestań zniekształcać prawdę ...Masmo pisze:Tylko w Vitarze jest miejsce na butlę w przeciwieństwie do Samurajka.Grzanek pisze:.... ale po założeniu gazu zawsze będzie jakaś ekonomia....
miejsca jest tyle samo, czyli :
butla za tylnymi siedzeniami - brak bagażnika
butla zamiast tylnych siedzeń - bagażnik jest siedzeń nie ma
Może mi powiecie że w Samuraju zmieścicie taką butlę za tylnymi siedzeniamiryba pisze: dokladnie
oto dowod
Ja wolę nie sprawdzaćmorientes pisze:No trochę daliście mi do myślenia tym spalaniem Vitary, myślałem, że jest zdecydowanie gorzej.....
bzdury was klepiesz, bo znasz to auto czytając forum.Masmo pisze:W Samuraju siedzi się z tyłu pratycznie na tylnej klapie a butla za tylnymi siedzeniami to tylko jakaś pokracznie mała wchodzi, nie mówiąc o tym że żeby jechać z tyłu w Samuraju to nogi trzeba obciąć gdzieś w połowie ud.![]()
j.w.Masmo pisze:Że niby miejsca jest tyle samo![]()
. Nie rób sobie żartów. W Vitarze za tylnymi sidzeniami wchodzi butla jakiejś rozsądniej pojemności i na tylnych siedzeniach mogą siedzieć dorosłe osoby.
chyba dla Ciebie i dla mnieryba pisze: oto dowod
no dobra.Masmo pisze:Może mi powiecie że w Samuraju zmieścicie taką butlę za tylnymi siedzeniami?
Nie podnoś sobie tak ciśnienia. Jeszcze Ci żyłka jakaś strzeliczaykowski pisze:no dobra.
niech Ci będzie.
masz przezajebiste auto![]()
Zależy ile km/mc przejeżdzasz. Róznica w cenie benzyna gaz jest jednak dość spora. A nie uwierzę że to taaaki strasznie ekonomiczny samochód który produkuje paliwoRzeźnik z Jakubowa pisze:Panowie, po co wam gaz w samuraiu???![]()
Jesuuuuu, przy obecnych cenach to nie ma najmiejszego sensu.
Tyle to ja w tygodniu robię.... Oczywiście nie Vitarą. Jak napisałes wszystko jest kwestią kalkulacji. LPG zaczyna mieć sens od 10 kkm/rok.ramzes pisze:...no chyba ze ktos robi 1000-1500 km w miesiacu
I to jest jego przeznaczenie, a nie do wożenia dzieci do szkół i wypadów z rodziną na weekend.Rzeźnik z Jakubowa pisze:Samurai jest wygodny w terenie
TAAAAAAAAA i wieczne problemy z tym pierdzielonym gazem. Jak kolega wspomniał "do zapalniczek dobry" nie do silnika.Masmo pisze:Tyle to ja w tygodniu robię.... Oczywiście nie Vitarą. Jak napisałes wszystko jest kwestią kalkulacji. LPG zaczyna mieć sens od 10 kkm/rok.ramzes pisze:...no chyba ze ktos robi 1000-1500 km w miesiacuI to jest jego przeznaczenie, a nie do wożenia dzieci do szkół i wypadów z rodziną na weekend.Rzeźnik z Jakubowa pisze:Samurai jest wygodny w terenie
Witam!ramzes pisze: Panowie .. LPG jest dobre do zapalniczek a przy dzisiejszych jego cenach oszczednosc jest znikoma ...
no chyba ze ktos robi 1000-1500 km w miesiacu
no to ja się Ciebie zapytam czy jeździłeś samuraiem na codzień, że tak ostro obstajesz, że w samuraiu to kicha a vitarka och achMasmo pisze:Panowie. Nie róbcie kolejnego tematu o LPG. Kolega pytał czy można Samurajem na co dzień. Odpowiedź brzmi:
Można tylko za jakie grzechy![]()
![]()
.
O rannnny ja sobie żartuje a Wy tu tak wszystko na poważniemisio pisze:.....no to ja się Ciebie zapytam czy jeździłeś samuraiem na codzień, że tak ostro obstajesz, że w samuraiu to kicha a vitarka och achOgólnie zauważyłem, że w jakim temacie byś się nie wypowiadał to vitara jest najprzezajebistrzym autem
(oczywiście masz prawo tak myśleć, ale nie wciskaj na siłę wszystkim swojej ideologii
![]()
)
Trochę śmieszy mnie jak najgłośniej w temacie wypowiadają sie osoby, które jeżdżą vitą, a samuraiem zrobiły może paredziesiąt km.
Wracając do pytania.
Robię w roku ok. 15 tys km. Suzuka zgazowana i jeździ bez żadnych problemów. Co do małego dziecka to mój 2 letni bratanek jeździ dość często ze mną i nic, tylko micha mu sie cieszy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość