looooozior ja tam ciśnieniowcem nie jestemcornholio78 pisze:no juz się nie denerwuj![]()

ale bawełny też nie uprawiam

Moderator: Albert_N
looooozior ja tam ciśnieniowcem nie jestemcornholio78 pisze:no juz się nie denerwuj![]()
Takie sprawy załatwia się między stronami transakcji.bzyku666 pisze:Złamałem przód główna laga i tył główna laga po niecałym roku użytkowaniahttp://www.forum4x4.pl/posting.php?mode=reply& ... 3144#.Auto nie jeździ w rajdach więc uważam że wytrzymałość nowych resorów powinna być większa.Dlatego zainteresowany jestem reklamacją i ponawiam pytanie jaka cena w ramach reklamacji?
...wystarczy zadzwonićbzyku666 pisze:Złamałem przód główna laga i tył główna laga
bzyku666 pisze:Potwierdzam wystarczy zadzwonić i ok.
NumeR pisze:Ja kupowałem od Mazura główne pióra na przód i jestem super zadowolony. Przesyłka doszła na drugi dzień, aż byłem w szoku bo wtedy jakoś poczta strajkowała. Po założeniu auto poszło jakieś 4 cm. w górę i potem delikatnie siadło, ale jest super, nawet wykrzyrz się poprawił. Ogólnie mogę polecić.
Ale pojechałem wazeliną![]()
te +2cm maja juz swojego nastepce z podwojnym piorem glownymKSikorski pisze:Chłopaki, może ktoś w Warszawie i okolicach jeździ na resorach+2 od kolegi Mazura?
Odkładam kaskę, ale chciałbym się przejechać albo być przewiezionym żeby mieć porównanie do serii...
i to jest bardzo dobre pytanieDmieszcz pisze:@Mazur, Twoich resorów też nie wolno używać w imprezach O-R pod grośbą utraty gwarancji?
...na poprawnie zamontowanych wzmacnianych (Z ZABEZPIECZENIEM PRZECIW ZABLOKOWANIU WIESZAKÓW) jeździj gdzie i jak chcesz -PEŁNA GWARANCJADmieszcz pisze:@Mazur, Twoich resorów też nie wolno używać w imprezach O-R pod groźbą utraty gwarancji?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości