można wrzucić do "clasical foch"

PS.
tego połączenia emotikona z tekstem nie rozumiem:
"Nie popadajcie z jednej skrajnosci w druga

Moderator: Albert_N
Te wszystkie pancerne zderzaki w Samurajach sa przykrecane do ramy czy spawane ? Jezeli przykrecane to interesuje mnie ilsoc punktów mocujacych i srednica srub oraz czy sruby sa tylko poprostu dane nap rzelot przez rame..
da...Adam.Ż pisze: że nie każdy musi mieć projekt w cadzie...
uwierz że wiesz bardzo mało...tuning_fun pisze:zgadzam sie ze w błędzie jestes.... kwestia jak kto chce robić ... pewnych rzeczy nie przemyślisz od razu... a tak jak wrzucisz na kompa to wiesz wszystko, wrzucasz w 3d i jest pełen bajer. No no a są ludzie którzy robią.... i robią...
napisałem że przeważniereeb pisze:generalizujesz![]()
i w mylnym jestes bledzie
licytować się nie musisz, zrób...tuning_fun pisze:...
I TU KOLEGA UDEŻYŁ W SEDNO SPRAWYSeba350 pisze:Daj spokuj, Ci ludzie tu juz tak maja,ze jesli cos zrobia nawet jesli dzieki wiedzy zaczerpnietej z forum to i tak sie nie podziela,bo ... albo maja warsztaty w ktorych chca zarobic na drugie auto jednorazowo albo tak zrobili ze wstyd pokazac??skowi777 pisze:...o szanowni przewyjadacze najmocniej przepraszam że ośmieliłem się cokolwiek napisać. Wyjaśniając pokrótce - cztery wątki założyłem przypadekiem bo się forum sqlem czkało, zresztą nadmiarowe zaraz usunąłem. A witałem się z Wami zakładając 1wszy jakiś czas temu - najwyraźniej popełniłem błąd że nie z wszystkimi z osoba...
PS
jak już zmotam zderzaki to się pochwale
dzięki za pomoc
pozdrawiam skowiTak czy siak pewne sprawy trza poprostu olac i robic swoje ,wiec nie pokazuj focha starym wyjadacza bo to i tak nic nie da.
Wydaje mi się że dla dobra każdego użyktownika forum (nowego i tzw. wyjadaczyPI7er pisze: Te wszystkie pancerne zderzaki w Samurajach sa przykrecane do ramy czy spawane ? Jezeli przykrecane to interesuje mnie ilsoc punktów mocujacych i srednica srub oraz czy sruby sa tylko poprostu dane nap rzelot przez rame..
Może także jestem tu nowy, ale Reeb nie masz całkowitej racji, gdyż narysujesz zderzaczek w CADzie czy tam Sold'zie i sobie go wytniesz numerycznie i wszystko bedzie ladnie pasować, ale co dalej i tak trzeba go pospawać zamocować być może dorobić uchwyty czy coś ogólnie grzebać i babrać się ręcznie z samochodem, pozatym wcale nie wszystko musi pasować i ten kto potrafi narysowac nie koniecznie ma pojecie o zrobieniu czegoś takiego w rzeczywistości. Nikogo tutaj nie krytykuje i wcale nie mam zamiaru "sam" robiłem zderzaczek od 0 i to wcale nie jest takie proste jak to przedstawiasz, tylko pasowaanie ciecie spawanie itp. itd. Zobaczycie zderzaczek za okolo miecha w dziale Suzuk jak i cała furereeb pisze:da...Adam.Ż pisze: że nie każdy musi mieć projekt w cadzie...
ale wtedy nie da sie wyciac numerycznie, pogiac precyzyjnie i poskladac bezproblemowo![]()
trza sie grzebac i babrac recznie,![]()
ale faktycznie cad nie jest niezbedny by zrobic naprawde fajny szpej
No i jeszcze zgadzam sie z tym panem ;p Komp to nie to co rzeczywistość zawsze trzeba sobie ubrudzić rączkiAdam.Ż pisze:uwierz że wiesz bardzo mało...tuning_fun pisze:zgadzam sie ze w błędzie jestes.... kwestia jak kto chce robić ... pewnych rzeczy nie przemyślisz od razu... a tak jak wrzucisz na kompa to wiesz wszystko, wrzucasz w 3d i jest pełen bajer. No no a są ludzie którzy robią.... i robią...
bo co innego komp, a co innego rzeczywistość...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość