napisz napiszKostuch pisze:A, no to pardąsik i szacunviperecki pisze:no o zaklepywaniu nawet nie pisałem bo to raczej oczywiste ...![]()
O oczywistej sprawie właściwego napięcia łożyska ataku też nie muszę pisać?
Dyfer i wał pytania dwa :P
Moderator: Albert_N
- szerokimost
Re: Dyfer i wał pytania dwa :P
Samiec
tak nie musisz pisać bo most jest cichy i luż na atku wzglegrm talerza jest ustawiony na farbkę pod obciążeniem co nie zmienia faktu że flansz się odkręca samoczynnie mimo zaklepywania więc nie przypier....aj sie bo pytam a nie moralizuję
Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

Kolego sympatyczny,viperecki pisze:tak nie musisz pisać bo most jest cichy i luż na atku wzglegrm talerza jest ustawiony na farbkę pod obciążeniem co nie zmienia faktu że flansz się odkręca samoczynnie mimo zaklepywania więc nie przypier....aj sie bo pytam a nie moralizuję
Nie moralizuję ani nie przypi...am się. Piszesz na forum pytanie, ktoś ci odpowiada a ty jeszcze focha strzelasz?
Akurat luz talerz/atak się reguluje czymś innym niż dokręcanie flanszy, więc proponuję na uspokojenie przejrzeć manual i wyluzować.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
chyba Panowie za mały ten luz macie hehe
spuście nakrętki bo wam łożyska postrzelają 

Suzuki Samurai - samurai.org.pl
kostuchu ale ja nie pisałem do ciebie ale ok sory na moje pytanie odpowiedzieli koledzy wcześniej bo luz na ataku mam ustawiony a problemem była odkęcająca sie nakrętka flanszy wału myślę że wszyscy powiniśmy troch odpuścić ciśnienia np na Mutt sie spotkajmy i pociśnieniujmy zobaczymy czy ktoś z ciśnieniem dojedzie ale nic sorka za zamieszanie 

Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd