A skąd wiesz, że nie działa?blackbee pisze:a jaki wpływ ma ten czujnik na prace silnika?
u mnie nie działa i bardzo ciezko taki czujnik dostać...wiec nie wiem czy olać sprawe czy warto jednak gdzies go namierzać
Czujnik temperatury kod 2-3
Moderator: Albert_N
Re: Czujnik temperatury kod 2-3
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
1. Komputer pokazuje błądA skąd wiesz, że nie działa?
2. Jest pęknięty
3. sprawdzony zgodnie z instrukcją serwisową
Samurai
Podepnij się kabelkiem pod czujnik temperatury wody.blackbee pisze:1. Komputer pokazuje błądA skąd wiesz, że nie działa?
2. Jest pęknięty
tak zrobiłem i działa - tzn nie miga juz mi kod 23 tylko 12 wiec chyba okej. innych zmian nie stwierdzilemKostuch pisze:Podepnij się kabelkiem pod czujnik temperatury wody.blackbee pisze:1. Komputer pokazuje błądA skąd wiesz, że nie działa?
2. Jest pęknięty

Samurai
Miej tylko świadomość, że oszukujesz komputer i parametry pracy silnika nie są optymalne.blackbee pisze:
tak zrobiłem i działa - tzn nie miga juz mi kod 23 tylko 12 wiec chyba okej. innych zmian nie stwierdzilem
wiem wiem, to do czasu az znajde sprawny czujnik. zawsze to lepsze niz błąd komputera chyba...
latem to pół biedy bo powietrze i tak ciepłe. do zimy bedzie trzeba czunik zodbyc.
latem to pół biedy bo powietrze i tak ciepłe. do zimy bedzie trzeba czunik zodbyc.
Samurai