pomink
Moderator: Albert_N
Re: pomink
Bo opyciłeś wszystko bez użycia łincza.. No poza romantycznym postojem w kaczeńcach.. Poziom zawyżasz..

'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
mirowoz pisze:i jeszcze jedno poskladajcie pieniazki to wam lune prawdziwe autko tylko cos mi sie wydaje ze trche wam zejdzie i moze ktorys z was mistrzowie zmierzy sie z tym autkiem i postara sie mu dolozyc oj zdrówka zycze
No coz - podejmuje wyzwanie, skoro tak trabisz o tej predkosci i lataniu....
Nie zeby mi sie nudzilo ostatnio, ale w tym tygodniu mozemy sprawdzic twoj pomniczek. Tylko jak wygram - zwracasz wszystkie koszty i odwolujesz swoje pajacowanie tutaj.
Misiek Bielsko pisze:
No coz - podejmuje wyzwanie...... Tylko jak wygram - zwracasz wszystkie koszty i odwolujesz swoje pajacowanie tutaj.

Mam przeczucie, że kolega @mirowoz chyba nie odezwie się już w tym temacie......
- Igor V8
-
Psujesz ustalone czasy przejazdu wyznaczonych trasMroczny pisze:że mua? łaj? łaj?

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

Fizyka to fizyka, jak masz panharda z drazkiem w "X" to musisz miec potezny bumpsteer, jesli zaprzeczysz to dalsza dyskusja robi sie jalowa, o ile juz taka nie jest.mirowoz pisze:i jeszcze jedno poskladajcie pieniazki to wam lune prawdziwe autko tylko cos mi sie wydaje ze trche wam zejdzie i moze ktorys z was mistrzowie zmierzy sie z tym autkiem i postara sie mu dolozyc oj zdrówka zycze
Karol L
Samurai 1.6TD
Y61 2.8TD
Samurai 1.6TD
Y61 2.8TD
Misiek Bielsko pisze:mirowoz pisze:i jeszcze jedno poskladajcie pieniazki to wam lune prawdziwe autko tylko cos mi sie wydaje ze trche wam zejdzie i moze ktorys z was mistrzowie zmierzy sie z tym autkiem i postara sie mu dolozyc oj zdrówka zycze
No coz - podejmuje wyzwanie, skoro tak trabisz o tej predkosci i lataniu....
Nie zeby mi sie nudzilo ostatnio, ale w tym tygodniu mozemy sprawdzic twoj pomniczek. Tylko jak wygram - zwracasz wszystkie koszty i odwolujesz swoje pajacowanie tutaj.
nagraj film

Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
dżizas kakieś wyzwania na kąt drążków
a nie da się jak u LR'owców??
albo jesteś pipa albo nie??
a nie da się jak u LR'owców??
albo jesteś pipa albo nie??

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
powtazam pajacyki- nie zle pajace i nie fochy tylko czytac sie nie da fachowcow przypuszczam od forum bo teren jak pisałem w gownie krowim i tak na prawde to piszcie zdrowo i duzo pozdrawiam wpadne przed swietami tutaj aby pajacykow troszke na choinke miejską pozbierac bedzie ich wystarczajaco duzo moze nawet selekcja bedzie potrzebna i cos jeszcze kinetykiem to taki beton jak ty szarp sobie bo moich szarpac nie trzeba radza sobie bez
Selekcja co za dziwne słowo.Pozytywnie już ją przeszedłeś? 

"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
dawniej medycyna miała na to jednoznaczne określenie
teraz zaprzestano używania, że niby obraźliwe czy cóś
teraz zaprzestano używania, że niby obraźliwe czy cóś
- Trąbal
-
- Kontaktowanie:
To autko naprawde musi być zjebane, bo w innym przypadku właściciel aż tak by się nie przejoł pitoleniem.
Pozdrawiam
Wy się nic a nic nie znacie
Takie rzeczy opisują w poważnych książkach:
http://www.veloce.co.uk/shop/products/p ... dification&
Po ściągnięciu kawałka pdf tej profi książki, można zobaczyć śliczną sukę przerobioną na sprężyny wg najlepszych profesjonalnych tradycji. No i kto ma teraz rację i komu łyso?

Takie rzeczy opisują w poważnych książkach:
http://www.veloce.co.uk/shop/products/p ... dification&
Po ściągnięciu kawałka pdf tej profi książki, można zobaczyć śliczną sukę przerobioną na sprężyny wg najlepszych profesjonalnych tradycji. No i kto ma teraz rację i komu łyso?

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
misiu dla ciebie wszystko a zpajacowaniem to sam na siebie popatrz myslałem ze ktos taki jak ty tutaj nie zagląda ale coz myliłem się zreszta tak jak na innych działach tez cie tam widuje a czy to swoje cacuszko juz sprzedałes czy dalej sie męczysz a moze masz juz T1 sezon perzed tobą itak jak toładnie opisałes ze mozna taniej ale to druciarstwo i zprzyjemnoscia zwroce ci koszty moze jak ni skoliduje mi termin to w na jakiejś rundzie a moze Baja co ty na to tam sie fajnie pomnikami roznymi jezdzi pozdrawiam cie serdecznie
trabal jestes i masz racje jest zjebane tak
ta se myślę... gdybys spacje też pomijał to wiele nie zaciemnisz obrazu

A kolega słyszał kiedyś o interpunkcji? Bo teraz to jakiś bełkot i nie wiadomo o co chodzi.mirowoz pisze:misiu dla ciebie wszystko a zpajacowaniem to sam na siebie popatrz myslałem ze ktos taki jak ty tutaj nie zagląda ale coz myliłem się zreszta tak jak na innych działach tez cie tam widuje a czy to swoje cacuszko juz sprzedałes czy dalej sie męczysz a moze masz juz T1 sezon perzed tobą itak jak toładnie opisałes ze mozna taniej ale to druciarstwo i zprzyjemnoscia zwroce ci koszty moze jak ni skoliduje mi termin to w na jakiejś rundzie a moze Baja co ty na to tam sie fajnie pomnikami roznymi jezdzi pozdrawiam cie serdecznie

wali mnie jak gość pisze chętnie zobacze jak auto robi (np. filmik)
bo to ze ktoś ma bogaty zasłób słów i pieknie mówi nie znaczy że sie zna i umie jezdzić
bo liczą sie czyny nie słowa
bo to ze ktoś ma bogaty zasłób słów i pieknie mówi nie znaczy że sie zna i umie jezdzić

bo liczą sie czyny nie słowa
NO I JEST RZOPA
Aśka&Kuba pisze: bo liczą sie czyny nie słowa

Czekamy na filmik

Ambulans High Roof 30" 1.6 4.16
604 083 564 Piotr
604 083 564 Piotr
Nie musi być pięknie, wystarczy zrozumiale.Aśka&Kuba pisze: bo to ze ktoś ma bogaty zasłób słów i pieknie mówi nie znaczy że sie zna i umie jezdzić![]()

A jakby umiał jeździć to może by mu tak ciśnienie nie skoczyło?

- dzordz17
- Kontaktowanie:
Nie ciśnienie mu skacze na samą myśl o jeździe 

Z poziomu jego wypowiedzi wynika że często musiał do krowiego gówna wchodzić 

"Żywot Briana"
-Mamo, czy ja mam duży nos??
-Przestań myśleć o seksie!
-Mamo, czy ja mam duży nos??
-Przestań myśleć o seksie!