Lublin
Moderator: Albert_N
Re: Lublin
na przeciwko jest zakład blacharski. właściciel ma właśnie dżihatsu, a to w komisie może być fercia jego kolesia .. na handel.
Zna ktoś chistorię tej Vitary z Chełma http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8981652
Auto niby w super stanie nawet bez rdzy pod nogami z tyłu ale podłoga w przestrzeni bagażowej i pod tylnymi fotelami pomalowana.
Najbardziej mnie niepokoi to że cąściowo pod spodem pochlapana jakimś biteksem albo barankiem i ma chyba coś wyspawane w ramie i peknetą w 2 miejscach szybę.
A tak to super stan albo dobrze przygotowana do handlu
Auto niby w super stanie nawet bez rdzy pod nogami z tyłu ale podłoga w przestrzeni bagażowej i pod tylnymi fotelami pomalowana.
Najbardziej mnie niepokoi to że cąściowo pod spodem pochlapana jakimś biteksem albo barankiem i ma chyba coś wyspawane w ramie i peknetą w 2 miejscach szybę.
A tak to super stan albo dobrze przygotowana do handlu

No i niestety nie udało się znaleść rozsądnej Vitary i jestem w trakcie zakupu Mavericka.
Powodzenia.
Był na stacji gazu w Kijanach całkiem niezły egzemplarz.
Był na stacji gazu w Kijanach całkiem niezły egzemplarz.
No szkoda że wcześniej ie dałeś znać. Poszła już? Za ile była bo jeszcze kolega szuka.
Jak na moją częstotliwość odwiedzania to i tak szybko (4 godziny)
Za ok. 15.000 z 94 albo 96 w benzynie.

Za ok. 15.000 z 94 albo 96 w benzynie.