celowosc takiego zakupy widze tylko wtedy gdy masz zrzedliwa babe garaz w okolicy i potrzebujesz pretekstu zeby wyjsc z domu

Moderator: Albert_N
Skoro już zdecydowałeś, to kup padło a potem zakładaj kolejne tematy w których opisywał będziesz nierówną walkę z pomnikiemGHOST_DOG pisze:Tak ale moge przywiesc aparat zaplonowy i wszytsko sie wyjasni.
piotrk_gd nie czytasz uwaznie co pisze. Nie mam 5 tys. zl.
Mam max. 3800 a wy dalej nie kupuj pomnika nie kupuj bo to bo tamto.
Wiem o tym wszystkim doskonale i licze sie z tym ze beda koszta.
Ale to co pokazujesz nawet nie jest zarejestrowane. Dolicz lekko 1000 na opłaty.GHOST_DOG pisze:Tak ale moge przywiesc aparat zaplonowy i wszytsko sie wyjasni.
na początek weź zimny prysznic...GHOST_DOG pisze:Tak ale moge przywiesc aparat zaplonowy i wszytsko sie wyjasni.
I to najlepsza puentaTwardy pisze:na początek weź zimny prysznic...GHOST_DOG pisze:Tak ale moge przywiesc aparat zaplonowy i wszytsko sie wyjasni.
potem posłuchaj kolegów, jeśli dalej masz zamiar kupić znowu weź prysznic, po trzecim prysznicu jak ci nie przejdzie kup bo szkoda wody.
wg mnie oba to poklajstrowane strupy, które w chwili zakupu dadzą Ci złudzenie przyzwoitego stanu, które wraz z każdym metrem w stronę domu będzie malało, by zniknąć zupełnie w momencie chłodnej oceny sytuacji dnia następnego. Nie łudź się, że kupisz jeżdżące 4x4 za takie pieniądze. Zresztą żadna kwota tego nie gwarantuje, jedynie zmniejsza ryzyko... Kolega kfs składa swoją zabawkę już ze dwa lata, mój sztrucel z braku czasu prawie rok czekał na akt łaski i inwestycję kilku zł żeby w końcu jeździł, a każdy z tych samochodów kosztował ponad dwa razy więcej niż Twój budżet. To ile do tego czasu pracy i $ włożył @kfs rzuciłoby Cię na kolana, a auto dalej nie jeździ!! ale jest szansa, że jak już je poskłada do kupy, to będzie się przez bardzo długi czas cieszył praktycznie nowym samuraiemGHOST_DOG pisze:Znalazlem dwie inne opcje co sadzicie panowie.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8702896
http://home.mobile.de/home/showDetails. ... Type=false
Ja też zaczynałem od SJ-413 z '87 za 1100 euro. Blacha była kaput, ale miałem szczęście, bo mechanicznie był bardzo dobry.GHOST_DOG pisze:Nie wazne jaka karoseria jaki wyglad byle tylko wszystko inne było sprawne(...)
A wiesz ile kosztuje choćby komplet kozackich opon, resorów i amorków?GHOST_DOG pisze:Ja jednak pozostane przy swoim.
Moge liczyc na pomoc bardzo milego czlowieka znanego w rajdach 4x4 ktory podziela moja opinie. Nie wazne jaka karoseria jaki wyglad byle tylko wszystko inne było sprawne.
Troche długo wam to zajmuje bo nawet odkladajac przez 2 lata po 200zl co miesiac
po tym czasie mieli byscie przekozackie samuraie.
Wątek zaczne kontynuowac jak zakupie autko a dalej jak bede je robił.
Pozdrawiam i milej zabawy z parchami
stan mojego auta mechanik ocenił tak (po naprawie)Kabal pisze:bo niektórym się wydaje, że kupią auto, zrobią pakiet startowy i dwa lata będą upalać po okolicznych bagnach zmieniając tylko olej silnikowy
wytłuszczony tekst jest w tym wszystkim kluczowybigos pisze:stan mojego auta mechanik ocenił tak (po naprawie)Kabal pisze:bo niektórym się wydaje, że kupią auto, zrobią pakiet startowy i dwa lata będą upalać po okolicznych bagnach zmieniając tylko olej silnikowy
jeżeli nie będę jeździł w terenie to dwa lata auto powinno bez większej awarii wytrzymać
Będzie rzeźnia...GHOST_DOG pisze:Witam
Kupiony Sj410 hard top.
Silnik od sj413 na wtrysku, troche krzywo osadzony i brak pokrywy skrzyni biegów ale jest.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości