nie widziałes mojego wykładowcy z prawa na 2. rokurorte pisze:nie ma czegos takiego"niedozajebania"

Moderator: Albert_N
nie widziałes mojego wykładowcy z prawa na 2. rokurorte pisze:nie ma czegos takiego"niedozajebania"
daj spokój kup sobie coś do terenuTJEmyszon pisze:No to biere Łome.
No właśnie kupiłem http://allegro.pl/item816450947_resor_r ... n_emu.htmlEskapada pisze:daj spokój kup sobie coś do terenuTJEmyszon pisze:No to biere Łome.
Uważasz, że można zrobić dobry zawias za 300zł w garażu ? Powodzenia..yoger pisze:Czy jest sens kupować zawieszenie +30mm za 3k pln jeśli to samo można zrobić w garażu za 300zł?
Wszystko co napisałeś przemawia na korzyść Iron Manawobia pisze:dla porownania:
kolega zalozyl zestaw Iron Mana +2 cale (resory+amory)
ja mam zestaw HD od Mazura (amory Iron Mana)
moje auto stoi dokladnie 10 cm wyzej od zestawu kolegi, czyli mozna przyjac ze zestaw HD od Mazura daje realny lift 6 cali.
Piora od Mazura sa zdecydowanie bardziej pancerne od Iron Mana ktory jest miękki i inaczej wybiera nierownosci. Mazurowe sa doslownie jak taczka ale zbyt malo zrobilem km w trudnych warunkach zeby powiedziec cos wiecej
Kolega dokonał lepszegowobia pisze:dodam ze ja mam szerokie a kolega waskie mosty, takze chyba dokonalismy trafnych wyborow
Ustosunkuj swoją wypowiedź do tego linkaJekke pisze:właśnie dlatego takie tematy są do doopyNajpierw trzeba pojeździć a potem dochodzić do wniosków
Miałem się nie odzywać, ale napiszę:
Co nie znaczy, że lagi od Mazura są złe- każdy bierze to co lubi i na co go stać.
Nie wiem jak teraz, ale wtedy cena była bardzo atrakcyjna w stosunku do importowanych resorów, dlatego je kupiłem.
A w zestawie jest naklejka, żeby sobie przylepić w widocznym miejscu?TJEmyszon pisze:Ustosunkuj swoją wypowiedź do tego linkaJekke pisze:właśnie dlatego takie tematy są do doopyNajpierw trzeba pojeździć a potem dochodzić do wniosków
Co nie znaczy, że lagi od Mazura są złe- każdy bierze to co lubi i na co go stać.
Nie wiem jak teraz, ale wtedy cena była bardzo atrakcyjna w stosunku do importowanych resorów, dlatego je kupiłem.http://allegro.pl/item816450947_resor_r ... n_emu.html
We wtorek mają przywieźć tylne w tej samej cenie.
O kurde nie pytałem o naklejkeKostuch pisze:
A w zestawie jest naklejka, żeby sobie przylepić w widocznym miejscu?
...a tam naklejkaTJEmyszon pisze: O kurde nie pytałem o naklejke
Natomiast nie ograniczy przechyłu kieliszka białej ognistej wody wlewanej w gardło aby uczcić ten zakupAdamo pisze:...a tam naklejkaTJEmyszon pisze: O kurde nie pytałem o naklejkew komplecie dostaniesz jeszcze sprężyny
![]()
"Zastosowanie tych sprężyn nie tylko pozwoli na założenie większych kół ale także skutecznie ograniczy przechyły"
A ja kuźwa naklejke to musiałem sobie sam wyciosać...Kostuch pisze:A w zestawie jest naklejka, żeby sobie przylepić w widocznym miejscu?TJEmyszon pisze:Ustosunkuj swoją wypowiedź do tego linkaJekke pisze:właśnie dlatego takie tematy są do doopyNajpierw trzeba pojeździć a potem dochodzić do wniosków
Nie wiem jak teraz, ale wtedy cena była bardzo atrakcyjna w stosunku do importowanych resorów, dlatego je kupiłem.http://allegro.pl/item816450947_resor_r ... n_emu.html
We wtorek mają przywieźć tylne w tej samej cenie.
Resor to też sprężyna. Są sprężyny śrubowe, sprężyny płytkowe i sprężyny spiralne, oraz wiele innych typówAdamo pisze:...a tam naklejkaTJEmyszon pisze: O kurde nie pytałem o naklejkew komplecie dostaniesz jeszcze sprężyny
![]()
"Zastosowanie tych sprężyn nie tylko pozwoli na założenie większych kół ale także skutecznie ograniczy przechyły auta na zakrętach zwiększając stabilność."
Nie zawias, a jego modyfikację, jaka jest różnica między popularnym w gronie vitarowców liftem merc/samara (w różnych wersjach), a dedykowanym zestawem dającym tyle samo liftu? Właśnie dla tego zadałem to pytanie.TomaszRT pisze:Uważasz, że można zrobić dobry zawias za 300zł w garażu ? Powodzenia..
Że zacytuję Mrocznego bo ładnie kwestię był ujął "zawias ma pracować a nie wyglądać"...yoger pisze:Nie zawias, a jego modyfikację, jaka jest różnica między popularnym w gronie vitarowców liftem merc/samara (w różnych wersjach), a dedykowanym zestawem dającym tyle samo liftu? Właśnie dla tego zadałem to pytanie.TomaszRT pisze:Uważasz, że można zrobić dobry zawias za 300zł w garażu ? Powodzenia..
TomaszRT pisze:Że zacytuję Mrocznego bo ładnie kwestię był ujął "zawias ma pracować a nie wyglądać"...
ja się merytorycznie nie wypowiem jedynie sobie pokasztanieTJEmyszon pisze:Chciałem usłyszeć opinie na forum żeby dobrze wybrać - nie ukrywam że słyszałem dużo pozytywów o OME ale i resorach kolegi Mazura i nad tymi dwoma się najbardziej zastanawiam.
oszzzzz w mord.TomaszRT pisze:Uważasz, że można zrobić dobry zawias za 300zł w garażu ? Powodzenia..yoger pisze:Czy jest sens kupować zawieszenie +30mm za 3k pln jeśli to samo można zrobić w garażu za 300zł?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość