Co przez to rozumiesz?protetyk pisze:...
Tam jest spora tolerancja.
prostowanie obudowy mostu
Moderator: Albert_N
Re: prostowanie obudowy mostu
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Nawet jak nie będzie idealnie prosty jak z fabryki i tak nic się nie stanie.
No nie wybuchnie od razu.protetyk pisze:Nawet jak nie będzie idealnie prosty jak z fabryki i tak nic się nie stanie.
Natomiast np z tyłu lockright jest dosyć czuły na banana. Z przodu natomiast w przyspieszonym tempie lecą uszczelniacze półosi.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
dzieki za namiar a propo wciaz czekam na wiskoMazur pisze:...szkodaże masz wąskie mosty bo bym może coś poradził
...spróbuj u Kacpra (885757355) kiedyś miał ze 3 SJ413 rozbebeszone do własnych potrzeb -może zostało mu jakieś dobre pochwiszcze

jutro bede podejmowal prube prosowania troszeczke prasa troszeczke palniczek i mam nadzieje ze bedzie dobrze

a ta druga "pochwa" sprubuje zrobic od nowa mam na mysli wstawic rury o wiekszej sciance, moze cos z tego bedzie
SJ 416 30',4.16,blokady mostów,na sprężynie
692121109 Kuba
692121109 Kuba
kuba84 pisze:dzieki za namiar a propo wciaz czekam na wiskoMazur pisze:...szkodaże masz wąskie mosty bo bym może coś poradził
...spróbuj u Kacpra (885757355) kiedyś miał ze 3 SJ413 rozbebeszone do własnych potrzeb -może zostało mu jakieś dobre pochwiszcze![]()
jutro bede podejmowal prube prosowania troszeczke prasa troszeczke palniczek i mam nadzieje ze bedzie dobrze![]()
a ta druga "pochwa" sprubuje zrobic od nowa mam na mysli wstawic rury o wiekszej sciance, moze cos z tego bedzie
jak dobrze zrobisz to będzie coś bo już kilka takich udanych operacji było

Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew