Które pióra wywalić z resorów ??

Lj, Samurai, Vitara, Jimny

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
ŁeLeK

Re: Które pióra wywalić z resorów ??

Post autor: ŁeLeK » czw lip 22, 2010 1:27 pm

Bartex pisze:
slavok pisze:nie widzę większego problemu ze zmotaniem springów jak się ma dostęp do wycinarki plazmowej (obejdzie się nawet i bez ale z mniejszą dokładnością), migomatu i jakiegoś wzoru na którym można się opierać, mechanika jak każda inna. Trzeba iść sprawdzoną drogą a nie Kostkową :)21
Obejdzie się bez wycinarki.
Jak byś sie wybierał do KR to moje toczydło możesz po drodze zobaczyć Gaju (gm. Mogilany) I nawet prawie całkiem bez budy :)16 . Przyjedź z linijką i aparatem a ja Ci powiem co bym teraz zrobił inaczej ;)

A co byś zrobił inaczej ?? heh bo ja zacząłem już motać powoli na matizie...
4x4 Tczew

Awatar użytkownika
slavok

Post autor: slavok » czw lip 22, 2010 8:16 pm

Bartex pisze:
slavok pisze:nie widzę większego problemu ze zmotaniem springów jak się ma dostęp do wycinarki plazmowej (obejdzie się nawet i bez ale z mniejszą dokładnością), migomatu i jakiegoś wzoru na którym można się opierać, mechanika jak każda inna. Trzeba iść sprawdzoną drogą a nie Kostkową :)21
Obejdzie się bez wycinarki.
Jak byś sie wybierał do KR to moje toczydło możesz po drodze zobaczyć Gaju (gm. Mogilany) I nawet prawie całkiem bez budy :)16 . Przyjedź z linijką i aparatem a ja Ci powiem co bym teraz zrobił inaczej ;)

a z chęcią kiedyś podskoczę oblukać temat :)
Suzuki Samurai - samurai.org.pl

Awatar użytkownika
viperecki

Post autor: viperecki » czw lip 22, 2010 8:47 pm

.....a morał jest prosty i ogólnie znany, bo to tylko mamy za darmo co zrobimy sami......... :)21
Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu ;)5.12 w mostach itp itd

Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex » pt lip 23, 2010 6:43 am

ŁeLeK pisze: A co byś zrobił inaczej ?? heh bo ja zacząłem już motać powoli na matizie...
Przednie wahacze zrobił bym z regulacją jednego z mocowań, tak aby po zmianie długości sprężyny była możliwość regulacji.
slavok pisze:a z chęcią kiedyś podskoczę oblukać temat :)
tel. 695756634 przybywaj :)2
Bartek

Awatar użytkownika
Mazur

Post autor: Mazur » pt lip 30, 2010 8:37 pm

...przy ewentualnym wyjmowaniu piór pamiętaj że dłuższe pióra głównie odpowiadają za pracę a dolne za profil
biuro@partner4x4.pl 600-017290
...a wódka nie ma smakować ma sponiewierać

ODPOWIEDZ

Wróć do „Suzuki”