ŁeLeK pisze:a widzisz, u nas autostrad nie ma, tzn. Są. Na papierze:) niestety My jako Polacy za dużo kombinujemy i uważany sie za najlepszych kierowców na świecie co w przypadku jazdy z kierownicą po prawej skutkowało by znacznie większą ilością wypadków. z jednej strony czuje sie źle, że nie jesteśmy traktowani równo jak na zachodzie, ale z drugiej strony jeździ mi sie bezpieczniej wiedząc, że żaden pajac nie wyskoczy mi z naprzeciwka na czołówkę, po to by sprawdzić, czy "jest wolne"
a teraz jeździ Ci się bezpiecznie? przecież coraz więcej jeździ angoli po naszych drogach
a nie boisz sie czasami, że narąbany jak szpadel pajac jedzie z naprzeciwka i właśnie usypia za kierownicą po lewej stronie oczywiście
gadasz bzdury, ja osobiście też bym nie kupił angola, ale przez to że ja nie kupie z jakiś tam względów to nie znaczy, że te jakieś tam względy może nie przeszkadzają innym. podałem przykład mclarena f1 co też nie można go zarejestrować bo ma kierownicę po środku i też byś się go bał
ŁeLeK pisze:a widzisz, u nas autostrad nie ma, tzn. Są. Na papierze:) niestety My jako Polacy za dużo kombinujemy i uważany sie za najlepszych kierowców na świecie co w przypadku jazdy z kierownicą po prawej skutkowało by znacznie większą ilością wypadków
wnioskuję po twojej wypowiedzi że jesteś mizernym kierowcą, co ty tam kombinujesz na tej drodze?
w każdym kraju gdzie nie ma autostrad ilość wypadków jest duża, ja uważam Plaków za dobrych kierowców, na pewno dużo lepszych od Niemieckich odpowiedników.
Zdrów