łancuch rorzadu grand vitara 2.0 J20A - prosze o poradę
Moderator: Albert_N
Re: łancuch rorzadu grand vitara 2.0 J20A - prosze o poradę
Ja mam dokładnie tak jak pisze mój poprzednik ,auto stało w garażu miesiąc GV 2.0i odpalam i cisza idealnie i co mam o tym sądzić? olej zakupiony nowy czeka na wymianę.
Grand Viertarka 2.0i śliczna blaszanka już nie seria,Galloper 2.5TCI AT BFG 32'',Lift 2''
to ja bym odpuścił i czekał co dalej, bo pomyślą że niepoczytalni jesteście 

Re: łancuch rorzadu grand vitara 2.0 J20A - prosże o poradę
Na pewno jest w intercarsie ? dzisiaj bylem w sklepie i w katalogu nie występuje no i odpowiedz sprzedawcy ,,nie ma proszę pana ,,Maciej 1 pisze:w intercarsie dwa napinacze oraz łańcuch główny to koszt ok. 800zł. a zębatki oceniasz po demontażu pokrywy
ad.2 Tak

- cowboy_3151
Re: łancuch rorzadu grand vitara 2.0 J20A - prosże o poradę
Jak nie mamater pisze: Na pewno jest w intercarsie ? dzisiaj bylem w sklepie i w katalogu nie występuje no i odpowiedz sprzedawcy ,,nie ma proszę pana ,,

W wyszukiwarkę poniższe numery
E78001-napinacz
E98000-łańcuch
E98001_łańcuch
oraz intercars i masz jasność.
Покладіть вашу надію на Бога, і не сидіти спиною до дверей
Uaz 469
Disco II TD5
Uaz 469
Disco II TD5
tak ale do sa do starej vitary VITARA 2.0i 16V 98 ja szukam po 2006 roku 2.0 . Ale dzwoniłem już do serwisu maja ale niestety trzeba osobiście sie pofatygować, wysyłkowej sprzedaży nie prowadzą
- cowboy_3151
tylko aby się nie okazało ze jest taki sam jak w intercarsie.mater pisze:dzwoniłem już do serwisu maja ale niestety trzeba osobiście sie pofatygować, wysyłkowej sprzedaży nie prowadzą

w ogólnie dostępnych katalogach dla rocznika 98 i 2007 czyli po 2006 ja piszesz są takie same

ale cóż mogę się mylić.
Uaz 469
Disco II TD5
Uaz 469
Disco II TD5
Chyba tak właśnie zrobię bo wczoraj było nieco zimniej i się pojawił krótki dźwięk przy starcie tylko czyli powrót do stanu normalnego w ciągu ostatnich kilku miesięcy.dhanu pisze:to ja bym odpuścił i czekał co dalej, bo pomyślą że niepoczytalni jesteście
Olej pewnie zawsze warto wymienić zwłaszcza jak już kupiony

Olej zawsze warto zmienić na lepszy, a jak przez chwilę po odpaleniu hałasuje to jest zupełnie normalne i nie ma się czym przejmować. 

Napisałem do serwisu do niemiec zapytanie o dostępność napinacza rorzadu lancucha po numerze vin otrzymałem taka wiadomość
Spanner=Bauteil Nr.17 = 87,29Euro brutto
Bei Bestellung bis 11.00Uhr Lieferung zum nächsten Tag.
pozycja 17
Spanner=Bauteil Nr.17 = 87,29Euro brutto
Bei Bestellung bis 11.00Uhr Lieferung zum nächsten Tag.
pozycja 17

- cowboy_3151
powtarzam zobacz ten np. w interc.... naprawdę w katalogach jak wybierałem roczniki to 97 i 07 (nie w intercar..)mater pisze: Spanner=Bauteil Nr.17 = 87,29Euro brutto
pozycja 17
pokazuje ten sam rodzaj napinacza i nawet zgadza się oznaczenie nr. 17 i na rysunkach jest taki sam.
Nawet oznaczenie i rysunki są takie same ja ten zamieszczony przez Ciebie.
Uaz 469
Disco II TD5
Uaz 469
Disco II TD5