Remont samuraia....

Lj, Samurai, Vitara, Jimny

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
daro 16v

Re: Remont samuraia....

Post autor: daro 16v » czw sty 20, 2011 9:31 pm

Moldzio pisze: Mam dość odkopywania samochodu tylko dlatego że juz sie lekko powiesił na ramie z boku na nadwoziu.
ze jak ?
Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności

Awatar użytkownika
slavok

Post autor: slavok » czw sty 20, 2011 10:40 pm

Moldzio pisze:Ogólnie tka mało ludzi posiada zawieszenie MAZURA czy po prostu nikomu sie pisać nie chce.
Napisz/zadzwoń do Mazura w czym problem ? po za tym temat resorów od Mazura był tu poruszany dużo razy, wystarczy pokopać po forum.
Suzuki Samurai - samurai.org.pl

Awatar użytkownika
Moldzio
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Moldzio » czw sty 20, 2011 11:04 pm

daro 16v pisze:
Moldzio pisze: Mam dość odkopywania samochodu tylko dlatego że juz sie lekko powiesił na ramie z boku na nadwoziu.
ze jak ?

Analfabetyzm. Po prostu rozmawiałem z kimś jak to pisałem i dlatego tak to napisałem.

Chodziło mi o to że mam dość....................... że już sie powiesił na ramie bądz z boku o nadwozie. Hmmm... mam nadzieje że teraz skumasz o co chodzi. BO nie potrafię tego CI wyjaśnić:-)
Sj 413 prawie seria(w trakcie mozolnie trwających przeróbek)opony:kopia Sahary 195/80 :D

Awatar użytkownika
Kostuch

Post autor: Kostuch » pt sty 21, 2011 10:33 am

Moldzio pisze:
daro 16v pisze:
ze jak ?

Analfabetyzm. Po prostu rozmawiałem z kimś jak to pisałem i dlatego tak to napisałem.

Chodziło mi o to że mam dość....................... że już sie powiesił na ramie bądz z boku o nadwozie. Hmmm... mam nadzieje że teraz skumasz o co chodzi. BO nie potrafię tego CI wyjaśnić:-)
Lepiej żeby się bokiem powiesił niż wywrócił chyba?
Mam z tyłu mazurowe lagi - jak mi przedłuży gwarancję, to napisze o nich pozytywną opinię :D :wink:

A na poważnie, to prędzej się powiesisz na mostach niż na ramie/progu. W tym przypadku żaden megaresor nie pomoże.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Suzuki”