Moderator: Albert_N
Brechi mocno naciagali, przepisow bhp nie przestrzegali...cybul pisze: Wielu z nas straciło na tym zęby i uj z tego wyszedł
no jak to będzie zrobione tak" MONDRZE" jak napisane to wróżę sukces tej misjibalon1 pisze:ja mowie ze da sie wystarczy mondrze zrobic i musi dzialac
moze to byc amatorszczyzna ale musi dzialac ja sie niepoddaje
jutro rozbieram most to krótkich testach
Znam samorobną blokadę która bez śladów zmęczenia przejeździła sezon w trialu z silnikiem 1,3 turbo, reduktorem 6,5 i 32 calowymi simexami. Most samurai oczywiściecybul pisze:Sralis pierdzialis. To sie nie uda i wszyscy o tym wiemy doskonale. Temat ściema. Wielu z nas straciło na tym zęby i uj z tego wyszedł A niema mechaników którzy robią to od lat.
Temat zamknięty. Stracony czas i kasa.
a jak skonczyl ten samurai i w jakim stanie jest na dzien dzisiejszyKSikorski pisze:Znam samorobną blokadę która bez śladów zmęczenia przejeździła sezon w trialu z silnikiem 1,3 turbo, reduktorem 6,5 i 32 calowymi simexami. Most samurai oczywiściecybul pisze:Sralis pierdzialis. To sie nie uda i wszyscy o tym wiemy doskonale. Temat ściema. Wielu z nas straciło na tym zęby i uj z tego wyszedł A niema mechaników którzy robią to od lat.
Temat zamknięty. Stracony czas i kasa.
no to przynajmniej Ty cos ocalilesKSikorski pisze:Koniec tego samuraia to inna sprawa, rzeczona blokada leży u mnie na biurku
życzę Ci jak najlepiej - zrób dobrą, wytestuj i sprzedawaj tanio a rozejdą się jak ciepłe bułeczkibalon1 pisze:jesli ktos ma dobry pomysl i profesjonalne podejscie i do tego ma dojscie do parku technicznego na poziomie cnc jak ja to nie ma PRZECIWWSKAZAN by zrobic dobra i do tego w miare tania blokade dyfra
milas pisze:jes taki jeden co do vitary zwolnice zrobil .
ale jak powiedzial . jakby trzeba zrobic dla kogos to z 10 000 trza by wziasc
nawet sie wypowiadał szpec w tym watku
a Park maszynowy ma niezły ale blokady nierobil
Pozdro Jacku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość