mini spool
Moderator: Albert_N
- ostrokolowo
Re: mini spool
Podpowiedzcie jak wyglada zywotnosc seryjnych polosi przy spawlocku?
Dorobilem sie plaskacza na codzien wiec pomyslalm o taniej blokadzie.
Czy roznica w jezdzie po czarnym bedzie diametralna? opony gina w oczach (BFG km2)?
Dorobilem sie plaskacza na codzien wiec pomyslalm o taniej blokadzie.
Czy roznica w jezdzie po czarnym bedzie diametralna? opony gina w oczach (BFG km2)?
Jest Vitara 
'90 1.6 8v 235/75/15 +4'' Radzik

'90 1.6 8v 235/75/15 +4'' Radzik
Widać znaczną różnicę w zużyciu opon, pomimo że ja dojeżdżam max 15-20 km po asfalcie do terenu.
Półosie wytrzymywały 31" z seryjnym silnikiem .
Auto po zblokowaniu na stałę zdecydowanie nie nadaje się na dojazdy gdziekolwiek...
Wtedy to już tylko zabawka do błota.
Półosie wytrzymywały 31" z seryjnym silnikiem .
Auto po zblokowaniu na stałę zdecydowanie nie nadaje się na dojazdy gdziekolwiek...
Wtedy to już tylko zabawka do błota.
Suzuki Samurai & BMW & Opel & Ford in progress...

NO I JEST RZOPA
Ja mam spoola i opony 30'' Kumho 834. Na trasie jedzie sie w zasadzie normalnie. Roznice widac w miescie gdzie trzeba np nawinac na stacji, lub zaparkowac pod domem. Wtedy kola potrafia zapiszczec. Jakiejkolwiek roznicy w zuzyciu nie zauwazylem. No chyba ze jezdzisz w wiekszosci po asfalcie, ale wtedy po co komu spool.
Aśka&Kuba pisze:Ja nie wytrzymam chce kupić to samo co miałem bo się sprawdziło i jużtylko nigdzie nie znalazłem

http://allegro.pl/blokada-mostu-mini-sp ... 49820.html
Suzuki Samurai - samurai.org.pl
http://www.lowrangeoffroad.com/index.ph ... 043-3.html
a to ja nie wiem czy tamto to oryginał czy nie, w każdym razie w PL tego ze stanów raczej nie kupisz bo nikt tego nie ściąga ze względu na to, że nikt tego nie kupuje, osobiście ściągnąłem kiedyś jedną sztukę na próbę - sprzedawałem 2 lata
za to LR1530 się sprzedawało dobrze 

a to ja nie wiem czy tamto to oryginał czy nie, w każdym razie w PL tego ze stanów raczej nie kupisz bo nikt tego nie ściąga ze względu na to, że nikt tego nie kupuje, osobiście ściągnąłem kiedyś jedną sztukę na próbę - sprzedawałem 2 lata

Suzuki Samurai - samurai.org.pl
Są oryginały... Ale nie za takie pieniądze jak ta z allegro