Czy da radę ?
Moderator: Albert_N
Re: Czy da radę ?
o stokroc drozej
Kwadrat, ty paskudny prowokatorze i piąta kolumno...milas pisze:Jak jestes tu nowy to pojezdzij i naucz sie auta a potem modyfikuj bo zrobisz pomnik

Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
Mam taki plan co by takie zawieszenie wstawićczarny bielsko pisze:jak masz silnik to postaw go jak na razie obok samca i zainwestuj w kompletną zawiechę bo oryginał długo nie pożyje z takim serduchemchyba, że na pace
![]()

viperecki pisze:nie idź tą drogą synu.... za szybkie za słabe lepiej tujote o sto kroć lepiejKwadrat pisze:Salata123 pisze:I tym sposobem wreszcie rozwiązania z dalekiego wschodu staną Sie oowszehcne w polsce..
jedynie te mosty land roverowe spędzają mi sen z powiek
Czemu . Przełożenia w mostach 4,87 . Półosie można wzmacnianie założyć i dostępność części bardzo duża.
Znam ludzi co Toyotowe też ukręcają

Kwadrat pisze:Mam taki plan co by takie zawieszenie wstawićczarny bielsko pisze:jak masz silnik to postaw go jak na razie obok samca i zainwestuj w kompletną zawiechę bo oryginał długo nie pożyje z takim serduchemchyba, że na pace
![]()
powinno jakoś jeździć
![]()
....
co nie którzy dalej nie kumają

- szerokimost
no właśnieszerokimost pisze:tyle zamieszania zamiast się od razu pochwalić![]()
![]()

jedynie te mosty land roverowe spędzają mi sen z powiek
[/quote]
nie idź tą drogą synu.... za szybkie za słabe lepiej tujote o sto kroć lepiej[/quote]
Czemu . Przełożenia w mostach 4,87 . Półosie można wzmacnianie założyć i dostępność części bardzo duża.
[/quote]
znam "ludzia" co laplandery w pająku poukręcał ale poważnie to jednak landrover jest półśrodkiem przy wymianie mostów wspomnisz me słowa a tujota to te 33" na codzień ma

nie idź tą drogą synu.... za szybkie za słabe lepiej tujote o sto kroć lepiej[/quote]

znam "ludzia" co laplandery w pająku poukręcał ale poważnie to jednak landrover jest półśrodkiem przy wymianie mostów wspomnisz me słowa a tujota to te 33" na codzień ma
Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

33 to na co dzień ma samurai... Więc o czym ta rozmowa 

a o tym Salatku , że 33 w 2 ogryzkach na bazie rr classic jeden chyba 4.0 v8 kolejny 2.5tdi notorycznie cotygodniowo rozrywają dyfry lub urywają półośki stąd moja niechęć do anglosaskich mostów , bo moja sucz musi te żylozy z marasu lub z pustyni na linie wyciągać zazwyczaj około 4 km do asfaltu 

5.12 w mostach itp itd

Bo żeby te mosty były mocne trzeba w nie zainwestować... co finalnie i tak wychodzi taniej niż volvo... no chyba, że inwestujesz ze zwolnicami - i jest drogo, lekko i niezajebliwie 

W dyfrach są już ARBy wiec pozostają półosie. Fakt nie są za mocne, ale Cybul toyotowe też notorycznie ukręcał 

a to róbta co chceta i nie podpuszczajcie skoro jujz macie w śmietnikach pozakładane

5.12 w mostach itp itd

A po co landorover czy tujota skoro samurajowe wytrzymują 35''

dardes pisze:A po co landorover czy tujota skoro samurajowe wytrzymują 35''![]()
![]()

4x4 Tczew
Czy kazdy nowobudowany czy przerabiany smietnik musi wygladac jak "GRAT" to 4 swiatła juz robia sie nudne

ee tam boogerów nie powycinał i nie czarny
a bez Magdy grat to nie grat 

5.12 w mostach itp itd

milas pisze:Czy kazdy nowobudowany czy przerabiany smietnik musi wygladac jak "GRAT" to 4 swiatła juz robia sie nudne![]()
Grabisz sobie

viperecki pisze:ee tam boogerów nie powycinał i nie czarnya bez Magdy grat to nie grat
Boggerów już nie ma bo za cieżkie

co do wyglądu to ważniejsza jest masa . Dostępność laminatów jest ograniczona wiec wybór padł na przód CJ. myslałem sporo o laminatach Tomcatowych . Ale cieżko to wyglada .
Niedowiarek się trafiłdardes napisał(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

dardes pisze:Niedowiarek się trafiłdardes napisał(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trzeba próbować a nie słuchać forumowych wyjadaczy
![]()
Ależ skąd ! Ja tam jestem zwolennikiem oryginalnych mostów Suzuki ! Sam jeżdżę na 31' boggerach na mostach od 410

4x4 Tczew
ale się uśmiałem
widzę Sałat, że nasze pogaduchy na Magamie częściowo zostały wykorzystane