Vitara na codzień.

Lj, Samurai, Vitara, Jimny

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
Atalante
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: Vitara na codzień.

Post autor: Atalante » śr wrz 11, 2013 7:16 pm

Kupuj i ciesz sie z jazdy :)21

Sporo zanjomych jezdzi vitarkami. Lift tani jak barszcz. 2 cale zrobisz kilka stowek. Prosta jak budowa cepa. Wiekszosc napraw ogarniesz we wlasnym zakresie. Zaladuj 29 cali mt kumho albo goodriche i zdziwisz sie co to autko potrafi. Jak ma sluzyc na codzien, to polecam blaszanke. Nie boj sie automatu, w tym samochodzie to zajefajna sprawa. Mozna sie zajac prowadzeniem, a nie wachlowaniem biegami :) wlasnie wrocilismy z delegacji 250km kolegi vitara z liftem, plomby mi nie powypadaly. Nawet radio bylo slychac :)21 Spokojnie nada sie do dojezdzania do pracy. Dzieciaki je uwielbiaja. Same plusy :)21 Jakbys mial jakies pytania to wal na prv, chetnie pomozemy.

tupeloa
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: Vitara na codzień.

Post autor: tupeloa » czw wrz 12, 2013 5:42 am

Hehe.

Atalante - wątek zmienił już profil :wink: na samurajowy. Jak już pisałem... biore auto tylko w teren jako drugie. Jakoś nie przekonuje mnie wizja ostrożnej jazdy tak żeby następnego dnia śmigać do Wrocławia. Padło wiec na sprawdzonego już samuraia. Vitarka chyba nie jest aż tak dzielna w terenie. Ale dzieki!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Suzuki”