oddam fotel kierowcy do Samuraja. Stelaz jest raczej w calosci, jest spora dziura w obiciu i brakuje troche wypelnienia, ale da sie siedziec

Odbior osobisty: warszawa i poludniowe okolice.
Moderator: Albert_N
to czekam na aktualizację stanu pałąka w garażu:)Piter69A pisze:Pałak mozliwe, ze znajdę bo kiedyś się pałętał. Muszę sprawdzić. Listew na pewno nie mam.
to mozna naprawic za niewielka kaseCooL pisze:Cześć,
Posiada ktoś niepotrzebna plandekę do suzuki vitary '91 w stanie dobrym ? W mojej popękały okienka, a na razie brak większej kasy na nówkę... ;/
Colicab pisze:to mozna naprawic za niewielka kaseCooL pisze:Cześć,
Posiada ktoś niepotrzebna plandekę do suzuki vitary '91 w stanie dobrym ? W mojej popękały okienka, a na razie brak większej kasy na nówkę... ;/
Szukałem ale niestety pałąk juz wczesniej trafił na złommcs0 pisze:to czekam na aktualizację stanu pałąka w garażu:)Piter69A pisze:Pałak mozliwe, ze znajdę bo kiedyś się pałętał. Muszę sprawdzić. Listew na pewno nie mam.
Obawiam się, że mało ktobarney pisze:czy już nikt nie jeździ sj410że nikt się nie zgłasza po częśći??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość