Pasożyt..barney pisze:forum czytam od 4lat ale dopiero teraz sie zarejestrowałem.

Moderator: Albert_N
...a to mnie uspokoiłeś, ja kupiłem 4 dni temu i też mam takie objawy ale widać to normalka, tylko na moim parkingu gostek przyszedł zobaczyć czy coś mi się nie stało jak tak sobie siedziałem. Jeszcze pozałatwiam wszystkie opłaty i myślę że za tydzień ruszam, bo już jestem nieźle wyczerpany, pierwsze dwie noce prawie nie spałem z wrażenia.nowy_dopiero_sie_uczy pisze:Witam wszystkich
zakupilem suczke z 91. W poniedzialek dostane tablice to opuszczam parking. Do poniedzialku siedze w aucie, zapalm, gasze i czytam manuala. Parkingowy przekonany jest ze przychodze wytrzezwiec do auta zanim wroce do domu. Obchodzi mnie z daleka....Nieufny taki jakis...Podejrzliwy
Założyć nowy temat lub lepiej podczepić się pod podobny... zadać precyzyjne pytanie ...okazac dużo cierpliwości i poczucia humoru...luklaz pisze:więc nawet nie wiem od czego zacząć
j.w.luklaz pisze:Mam pytanie do "starych wyjadaczy"
Moja zrozumiała to bardzo szybko - utknęła plackiem w kałuży, w której dzień wcześniej zarżnął sie samochód z drewnem ( ok. 50 ton). Nieopatrznie objechałem jej auto dookoła w tym błocie, aby wygodnie linę podczepić - jak wysiadła, to usłyszałem wiąchę: to kochanej żonie takie g... do jeżdżenia kupiłeśTOMMY79 pisze:jaki argument przekona kobietę ze Samurai to nie skarbonka bez dna tylko bardzo fajny i dajacy duzo radosci samochod?
Witam kolegę !Wojtek Jarząbek pisze:
PS. Jest moze ktos z okolic Opola na forum?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość