tylko ze taka 90 jest drozsza niz wózukiBartas pisze: a pozatym, chętnie bym "90 - tkę" zanabył, zamiast zuzuki

Moderator: Albert_N
owszem zuzia tania w eksploatacji, ale to jest kategoria "toys" , no ile można się bawić w piaskownicyTapeworm pisze: mnie się śpieszy tylko jak mi się chceśrednia pretkość to 60...na długich waskich trasach irytująca dla innych użytkowników dróg
Sadomaso powiadasz...może czegoś o sobie niewiem![]()
A 90tka cie zje, przeżuje i wypluje...jeśli już to bierz 2,5 N.A najtańszy w częściach... znaczy się tani jak na LR, w porównaniu z suzuka...masakra
Z tymi LR... to tak jak z potworem z Lochnes wszyscy by go chcieli zobaczyć , ale żeby do domu przygarnąć i na własnym podwurkó wykarmićPiotr Karcz pisze:Tylko ze względu na wysokie ceny aluminium...w skupie...LR_Olek pisze:tylko ze taka 90 jest drozsza niz wózukia nawet dwie
Gusła i zabobony prawisz. Jak się kupi styrany wózek to każdy potrafi o glebę rzucićKudłaty pisze:Z tymi LR... to tak jak z potworem z Lochnes wszyscy by go chcieli zobaczyć , ale żeby do domu przygarnąć i na własnym podwurkó wykarmićPiotr Karcz pisze:Tylko ze względu na wysokie ceny aluminium...w skupie...LR_Olek pisze:tylko ze taka 90 jest drozsza niz wózukia nawet dwie
Prędzej czy pużniej was zje no chyba że macie siłe walczyć
Dodałem że niekażdy ma siłe wykarmić smoka na własnym podwurkó a wszczegulności studentLR_Olek pisze:no i nie dodales,ze nie wszystkich na nie stac...Kudłaty pisze:Tak tylko napomknołem że za legendy trzeba płacićLR_Olek pisze:eeeeeeeeeee
dlatego kupuja sobie patrole, suzuki i inne...
... ale wróćimy do tematuRoballo44 pisze:SAMURAI: silnik1.3, calmini 4.16, lock right, springi
VS
PATROL GR (krótki): silnik 2.8, blokada tylnego mostu (fabryczna)
Założenia: ten sam kierowca ma próbę jednym i drugim autem w terenie - którym zajedzie dalej![]()
oczywiście można kasztanić
Pewnie,że na Kuklówce możemy się pobawić. Ostatnio tak trafiam że jak jestem to ciebie nie ma (czy odwrotnie). Masz rację wjechał tam jeden samurai (mój) jako przedostatnie auto po wyrąbnaym podjeździe przez kilka cheerokechmephi pisze:... ale wróćimy do tematuRoballo44 pisze:SAMURAI: silnik1.3, calmini 4.16, lock right, springi
VS
PATROL GR (krótki): silnik 2.8, blokada tylnego mostu (fabryczna)
Założenia: ten sam kierowca ma próbę jednym i drugim autem w terenie - którym zajedzie dalej![]()
oczywiście można kasztanić
Te Robal, kiedy wrócisz do Kuklówki zamiast kasztanić na forum
Pojeździł byś trochę, nie filozujWpadnij, może bym Ci coś urwał...
(widziałem nowy most Miachał_1989, jest piękny)
Ale myśląc o tym co napisałeś, przypomina mi się pewien filmik,
który zresztą Ty masz na DVD, kiedy pod 2 metrową górkę wjeżdżają:
- 2 patrole
; GR@35 krótki
; GR@33 (mój) Autobus
- Chyba jeden Samurai
- Vitara @31"
- 3x XJ
.. Jak dobrze sobie przypominam, to za pierwszym razem wjechały tylko,
pierwszy w kolejce GR@35 i mój nie skromnie przytoczony Autobus,
jako ostatni...
Reszta to nieskończona walka XJtów (bodaj dwóch, bo Mawey
wjechał za drugim, czy trzecim razem) no i walki Samuraia.
A co do baraszkowania po lesie, to ostatnio wpakowałem się między
drzewa tak, że hiliftem musiałem auto przestawić... Ale przejechałem
Więc chyba byłby remis w tym Twoim competition
A zadzwonić to nie łaskaRoballo44 pisze:
Pewnie,że na Kuklówce możemy się pobawić. Ostatnio tak trafiam że jak jestem to ciebie nie ma (czy odwrotnie). Masz rację wjechał tam jeden samurai (mój) jako przedostatnie auto po wyrąbnaym podjeździe przez kilka cheerokech
Mam nadzieję być w najbliższą sobotę(o ile odbiorę auto od mechanika)na testymephi pisze:A zadzwonić to nie łaskaRoballo44 pisze:
Pewnie,że na Kuklówce możemy się pobawić. Ostatnio tak trafiam że jak jestem to ciebie nie ma (czy odwrotnie). Masz rację wjechał tam jeden samurai (mój) jako przedostatnie auto po wyrąbnaym podjeździe przez kilka cheerokechjak się w weekend jedzie na Kuklu...
LR_Olek pisze:no i nie dodales,ze nie wszystkich na nie stac...Kudłaty pisze:Tak tylko napomknołem że za legendy trzeba płacićLR_Olek pisze:eeeeeeeeeee
dlatego kupuja sobie patrole, suzuki i inne...
Eeeee mam komunie syna w niedziele, ale może uda się wyskoczyćRoballo44 pisze:
Mam nadzieję być w najbliższą sobotę(o ile odbiorę auto od mechanika)na testy- odezwę się
Oj, coś czuję, że będą wracać pociągiemmephi pisze:Przyjedzie kuzynka z mężem, który stanowczo twierdzi że ma auto
terenowe, znacznie lepsze od Patrola, bo ma wiecej koni (150).
A jest to Toyota Rav4
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości