Dodatkowe fabryczne wyposażenie
Moderator: Albert_N
- artur krzysztof wnorowski
-
Popatrz dla przykładu na Samuraje w wersji 1.9 td z lat 1996-do chwili obecnej - wyglądają nieco inaczej - inna atrapa chłodnicy, lampy inne, kierunkowskazy, nowa deska - ale zawieszenie na resorach.Wojtek-P pisze:![]()
Czytałem, że gdzieś tam w coilach nie wrzucili sprężyn - zostali przy resorach a jedynie pozmieniali resztę. Dlatego pytam, bo bardzom ciekaw jak seryjna sprężyna robi
Coil miał tylko spreżyny. A atrapa też wyglądała inaczej niż w typowych samurajach i całkiem tez inaczej niż w turbodieslu na resorach albo w benzyniaku na resorach z nową deską. To właśnie te niuanse w wyglądzie ułatwiają szukanie sprężynaka na ogłoszeniach.[/url]
kiedyś VITA 2.0V6, Samuraj Coil - teraz Hyundai Terracan 2.9 32 MT, 31AT
Jak wyżej + elektyczny szyberdachmdeja pisze:Ale choć jest a w Longu V6 nie ma nic i obija sie na boki jak pingpong
oprócz tego z bajerów mam:
ABS,
Klime,
4x szyby elektryczne
2x lusterka elektryczne
cyfrowy zegarek,
sławione już lampki do czytania,
4 głośniki - car audio,
podświetlaną popielniczke i gniazdo zapalniczki,
2x airbag

Z niewymienionych, a pewnie obecnych w aucie Marcina:
wycieraczka tylnej szyby(podgrzewanej) + spryskiwacz,
centralny zamek.
Jacek
SV620 Vitara 2.0 V6 Long
SV620 Vitara 2.0 V6 Long
-
no tak
zazwyczaj tak mam, wszyscy wokół mają mnóstwo bajerów
a ja tylko szyby z foli w drzwiach
przyznam że to całkiem niezły "wynalazek", szkoda że tylko na lato
pozdrawiam
zazwyczaj tak mam, wszyscy wokół mają mnóstwo bajerów
a ja tylko szyby z foli w drzwiach

przyznam że to całkiem niezły "wynalazek", szkoda że tylko na lato

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob sty 19, 2008 10:07 pm przez Izba, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Izba
SJ410 Cabrio
Samurai 1,9D
Izba
SJ410 Cabrio
Samurai 1,9D
Takie oto pokrętło się u mnie w SJcie znajduje.. Na dole na lewo od kiery, zaraz obok cięgna ssania.. Kręcenie nim nie powoduje żadnych widocznych skutków.. Co to może być ? Jakaś nie działająca regulacja podświetlenia zegarów?

Ostatnio zmieniony ndz lut 03, 2008 8:52 pm przez TomaszRT, łącznie zmieniany 1 raz.
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
-
- cornholio78
Ja tam mam regulację elektryczna wysokosci swiateł. Ale pokretełko ma inny symbol.TomaszRT pisze:Takie oto pokrętło się u mnie w SJcie znajduje.. Na dole na lewo od kiery, zaraz obok cięgna ssania.. Kręcenie nim nie powoduje żadnych widocznych skutków.. Co to może być ? Jakaś nie działająca regulacja podświetlenia zegarów?
Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4
- tomasz sobkowiak
-
- apede
-
- Kontaktowanie:
Te lusterka sie fajnie nazywaja w anglosaskich folderach: "vanity mirror" - "lusterko proznosci".artur krzysztof wnorowski pisze:Mam małe lusterko w prawym "słoneczniku"

loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
-
chyba żartujeszBurza pisze:Widze ze koledzy sei malo znają. U mnie to jest or regulacji natezenia swiateł mijania tak azebym nie razil tych co jadą z naprzeciwkaTomaszRT pisze:Takie oto pokrętło się u mnie w SJcie znajduje

to bankowo symbol regulacji natężenia podświetlenia zegarów. zresztą symbol międzynarodowy.
pozdr
UAZ.Sexy technology.
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.
tel. 600 520 504
SAMURAI disco.Jeszcze bardziej sexy technology.
tel. 600 520 504
- apede
-
- Kontaktowanie:
Yyy... poziomowanie swiatel jest i jeszcze dziala, wspomaganie, immobiliser w kluczyku, kupa plastiku i silnik chyba taki jak w Jimnym. O luksusach jak rzeczone lusterko, zapalniczka i popielniczka nie wspomne.Piotr Karcz pisze:Rocznik Twojego Samuraia to '02 - może masz jakiś nie wymieniony jeszcze w tym temacie bajer
loppujen lopuksi suzuki neliveto