Moderator: Albert_N
Albert_N pisze: (...) Myslalem, ze jest nieco ciasny, ale niedawno posiedzialem w LJ80 Kostucha i uwazam obecnie ze samuraj to salonka. (...)
Ja tam bym wolał nawet takiego Zetora np. FORTERRA... Za takiego Zetora to bym kupil niezla bryke...KarolSawiak pisze:Zgadza się ,ale pytanie było czy Samurai nadaję się do jazdy na codzień... bo Zetor to wiadomo ,że się nadaje jak pięść do nosa.
Albert_N pisze:autor nie zmienia oktawii na samuraja, tylko pyta, czy da sie tym jezdzic nie tylko w terenie, a rowniez na codzien. Odpowiedz brzmi : da sie.
Mnie jeszcze czeka sławetne czyszczenie nagrzewnicyŻaba_ pisze: Przejeździłam pamiętną zimę z mrozami -20 SJ bez ogrzewania...
WitajŻaba_ pisze:
To życzę powodzenia, u mnie niestety nic to nie dało.
Pamiętam, że jeździło się w kurtkach owiniętym w kocyk...
morientes pisze:Jako rodzinny samochód mamy Octavie tdi, drugi chciałbym mieć jakiś bardziej z fantazją, ale nie stać mnie na wielką terenówkę z silnikiem 2,5 czy 2,8. Vitara mi się podoba, ale 1,6 benzyna będzie palił koszmarne ilości paliwa. Może macie jakieś propozycje na tanią terenówkę, tylko nie rosyjskiej produkcji:-)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości