Most przod Vitara - uaz
Moderator: Albert_N
Jak mi dasz ujeżdżać obce auto bez żadnych zobowiązań to jak najbardziejlukas38 pisze:Ale ty nie samurajem tylko vitarą i możemy sie mierzyć.

Świszcząca Suka Stage I
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek

Dajesz się Zun wypuścićZun pisze:.....

Toż przeca można portalowe - np. z laplandera czy też jakiejś skody, MTZeta..... No co - demokracja jest - można se pomnik na bele czym postawić

A jak ktoś chce offrołda sie najeść to na tydzień do Kocierza do lasu, np. LKT sie przejechać z kilkoma patyczkami za sobą - to jest jazda..... tylko później się człowiekowi nawet na pobocze z asfaltu zjechać nie chce....

Zun - a u Was też tam te korniki drzewa wcinają?? Bo coś w radyju słyszałem że masowo chcą lasy od Żywca na południe wymieniać

Jeśli coś jest grzechu warte, to i grzech nie spróbować...
O...rzesz
Zun ale dokładasz młodzieży
Ale masz rację ja się kiedyś spotkałem w terenie z dwoma uazami i ci chłopcy myśleli że ofrołd to na przykład robienie w lesie przecinek zderzakiem,zresztą mieli szyny kolejowe za miast zderzaków.
Z resztą mówili że jak nic nie zepsują to nie jest terenowanie
Jaki kraj tacy :terenowcy:--młodzież nikt im nie powiedział do czego jest terenówka widocznie

Ale masz rację ja się kiedyś spotkałem w terenie z dwoma uazami i ci chłopcy myśleli że ofrołd to na przykład robienie w lesie przecinek zderzakiem,zresztą mieli szyny kolejowe za miast zderzaków.
Z resztą mówili że jak nic nie zepsują to nie jest terenowanie
Jaki kraj tacy :terenowcy:--młodzież nikt im nie powiedział do czego jest terenówka widocznie
Jeep Cheeroke 4.0L
Mechanik 100% blokady Zwolnice
Mechanik 100% blokady Zwolnice
vitara na 31 simex w nalewce czyli 32 na standartowym moscie i półosiach musi rwac taka jej natura i jak nic nie zmienisz to lepiej sprzedac sprzeta zresztą chyba kolega Konewka kupił takie cudo bo widziałem to w sprzedarzy wielu buduje ale nikt nie konczy wszyscy sie podaja na moscie przenim i sprzedaja
jak kumple nie rozumnieją ze lepiej samochód pociagnac niz zniszczyc to zmien kumpli
strzał ze sprzegła po redukcji przełozen nie wystepuje

jak kumple nie rozumnieją ze lepiej samochód pociagnac niz zniszczyc to zmien kumpli
gg 6157522
Kilka postów wczesniej zaczełem pisać teksta podobnego do twojego , ale stwierdzilem ze szkoda sie produkowac jak kolega i tak nie ma szans zrozumiec o co biega. On nawet nie wie co to przełożenia . Tacy zakładają duże gumy boładnie wyglądają i gdzieś na jutiubie widzieli jak ladnie jedzie nie zdajaca sobie kompletnie sprawy z praw natury. Tak jak to ktos ostatnio ladnie powiedzial w antyradiu - totalna degradacja systemu nauczania w szkolach doprowadzila do powstania analfabetow nie majacych pojecia czemu po zimie nastepuje wiosna. Dla tych pseudo offrołdowców równie tajemna jest wiedza związana z silami dzialajacymi w samochodzie. Dlatego oni dalej stoja u podnóza tej gorki nie zdolni do dalszego poruszania sie gdy ci co to niepotrafia sie bawic na niezmotanych sprzetach dawno ta gorke przejechali. Tyle ze tamci zrobili to malo widowsikowo - czyli mało ofrołdowo , bez kręcenia pieca pod 7 tysi i bez strzelania ze sprzegla.slaw211 pisze:vitara na 31 simex w nalewce czyli 32 na standartowym moscie i półosiach musi rwac taka jej natura i jak nic nie zmienisz to lepiej sprzedac sprzeta zresztą chyba kolega Konewka kupił takie cudo bo widziałem to w sprzedarzy wielu buduje ale nikt nie konczy wszyscy sie podaja na moscie przenim i sprzedaja![]()
Świszcząca Suka Stage I

I jest - to dysputa w czystej postaci nad sensem wymieniania mostu w Vitarze. moim zdaniem jasno uzmysławia nad czym powineine się człwoeik zastanowić przed tego typu zmotąRobsik pisze:Wszystko ładnie pięknie tylko miało być o moście w vitarce...

Świszcząca Suka Stage I

-
- jestem tu nowy...
Przykro mi koleżanko ale niestety nie jesteś prawdziwym off roadowcem. Jesteś po prostu gówniarzem który niema pojęcia o jeździe samochodem terenowym i tatuś ci bezprzerwy daje na naprawy vitarki. Prawdziwy off roadowiec nic nie urywa tylko jeździ seryjnymi vitarami i robi wszystkich innych ćwoków którzy władowali po 10000zł w swoje Vitary żeby można było sie jako tako poruszać sie w terenie. 

swoja pradawnoscia to by cie fergie zniszczyla
pozatym jesli wg ciebie offroad to wpier.olic sie w najwieksze bagno po 100 m i wyjezdzac z niego przez 4 godziny to gratuluje idz do empiku i kup sobie jakas gre komputerowa tam pourywasz, polamiesz, poukrecasz nie robiac sobie i innym krzywdy, a takze nie robiac bagna w srodowisku off-road bo przez ludzi z twoim podejsciem zaczynaja sie nagonki, lapanki i pietnowanie offroadowcow

Milcz, siusiumajtkugruszkin pisze:swoja pradawnoscia to by cie fergie zniszczyla![]()

Ostatnio zmieniony wt gru 23, 2008 7:25 pm przez Fergie, łącznie zmieniany 1 raz.
Ci, co wywalają 10000zł w Vitarę po to, żeby się jako tako poruszać w terenie, to faktycznie ćwoki. Można ładować grubą kasę w coś, co jeździ zajebiście (jak moja Vitkalukas38 pisze:ćwoków którzy władowali po 10000zł w swoje Vitary żeby można było sie jako tako poruszać sie w terenie.

Most też można urwać z różnych powodów - z nieumiejętności obchodzenia się z autem, z nawpieprzaniem w auto zbędnego szpeju, albo siłowania się z autami innej kategorii wagowej

Sztywne mosty i inne "atrakcje" nie zastąpią myślenia w terenie

czyli to Ty?lukas38 pisze:Prawdziwy off roadowiec nic nie urywa tylko jeździ seryjnymi vitarami i robi wszystkich innych ćwoków którzy władowali po 10000zł w swoje Vitary ....
Frontera Long 2.2 '97 MT 33", lift 3", winch....
http://www.opelfrontera.pl
nie no przeca pisałbrum pisze:czyli to Ty?lukas38 pisze:Prawdziwy off roadowiec nic nie urywa tylko jeździ seryjnymi vitarami i robi wszystkich innych ćwoków którzy władowali po 10000zł w swoje Vitary ....
więc nie prawdziwylukas38 pisze:Mam też duży problem z mostem. Non stop ukręca sie półoś wewnętrzna. Dziś walneła czwarta(...)

KZJ95 , Suzuki SV650, Celica GT-FOUR też 4x4 

kuba500 pisze:nie no przeca pisałbrum pisze:czyli to Ty?lukas38 pisze:Prawdziwy off roadowiec nic nie urywa tylko jeździ seryjnymi vitarami i robi wszystkich innych ćwoków którzy władowali po 10000zł w swoje Vitary ....
więc nie prawdziwylukas38 pisze:Mam też duży problem z mostem. Non stop ukręca sie półoś wewnętrzna. Dziś walneła czwarta(...)![]()
![]()
hahaha

Frontera Long 2.2 '97 MT 33", lift 3", winch....
Bo Ty leszczyłeś a nie jeździłeśKarson pisze:jestem cieniasem bo nic w swojej vitarze nie urwałemmoże faktycznie trzeba było mniej głowy używać, a więcej gazu?

Ja to przynajmniej raz mosta urwałem przedniego

kiedyś VITA 2.0V6, Samuraj Coil - teraz Hyundai Terracan 2.9 32 MT, 31AT