Różnice między Suzuki SAMURAI a Suzuki SJ
Moderator: Albert_N
Re: Różnice między Suzuki SAMURAI a Suzuki SJ
santana to nie konkretnie nazwa modelu 

Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
ale temat się rozhulał heheh co to dwa miesiące, kiedyś spytałem o przłożenia od vitary do mostów w samcu i jak do tej pory nikt się nie wypucował co i jak, część pisze że ma ale co się z tym wiąże ni ch.... nie podpowiedzą. troszku mnie to dziwi bo w dziale uaz można znaleźć nawet zwymiarowane rysunki blokad i innych potrzebnych i niepotrzebnych rzeczy a tu większość zachowuje się jakby to były tajemnice NASA ale żeby gorycz nie przeważała to jestem b.b. wdzięczny kilku osobom które tu poznałem i moja wiara w ludzi jeszcze się tli. troszku mi to przypomina wędrowanie po Bieszczadach po raz pierwszy byłem tam w 1991 i wtedy KAŻDA napotkana na szlaku osoba uśmiechnęła się przywitała i takie tam, ostatni pobyt w B. to tysiące przypadkowych ludzi nie zakochanych w górach tylko ........(nie wiem jak to nazwać żeby nie zrobić wielu przykrości) Tak sobie wymyśliłem i musiałem wreszcie to napisać, choć wiem że zaraz ktoś napisze że gówniarstwo chciałoby wszystko na tacy podane ale skądinąd chyba głównie o to chodzi w forach, o pomocy a nie na lizaniu się po fiu....ch, co to ja mamKostuch pisze:Jak się dba, tak się ma...szrot pisze:patrząc na moją santane i japońce (starsze) kolegów to jednak ruda bardziej atakuje hiszpana dla wyjaśnienia bo chyba nie ja śpię RUDA=RDZA
I dzięki za wyjaśnienie co to ruda![]()
![]()
ps.
Popatrz na datę ostatniego posta przed twoim i się obudź.
Histeryzujesz.szrot pisze:ale temat się rozhulał heheh co to dwa miesiące, kiedyś spytałem o przłożenia od vitary do mostów w samcu i jak do tej pory nikt się nie wypucował co i jak, część pisze że ma ale co się z tym wiąże ni ch.... nie podpowiedzą. troszku mnie to dziwi bo w dziale uaz można znaleźć nawet zwymiarowane rysunki blokad i innych potrzebnych i niepotrzebnych rzeczy a tu większość zachowuje się jakby to były tajemnice NASA ale żeby gorycz nie przeważała to jestem b.b. wdzięczny kilku osobom które tu poznałem i moja wiara w ludzi jeszcze się tli. troszku mi to przypomina wędrowanie po Bieszczadach po raz pierwszy byłem tam w 1991 i wtedy KAŻDA napotkana na szlaku osoba uśmiechnęła się przywitała i takie tam, ostatni pobyt w B. to tysiące przypadkowych ludzi nie zakochanych w górach tylko ........(nie wiem jak to nazwać żeby nie zrobić wielu przykrości) Tak sobie wymyśliłem i musiałem wreszcie to napisać, choć wiem że zaraz ktoś napisze że gówniarstwo chciałoby wszystko na tacy podane ale skądinąd chyba głównie o to chodzi w forach, o pomocy a nie na lizaniu się po fiu....ch, co to ja mamKostuch pisze:Jak się dba, tak się ma...szrot pisze:patrząc na moją santane i japońce (starsze) kolegów to jednak ruda bardziej atakuje hiszpana dla wyjaśnienia bo chyba nie ja śpię RUDA=RDZA
I dzięki za wyjaśnienie co to ruda![]()
![]()
ps.
Popatrz na datę ostatniego posta przed twoim i się obudź.
Nikomu się po prostu nie chce pisać po raz n-ty tego samego, tylko dlatego że ktoś nowy nie ma ochoty zajrzeć do archiwum.
ps.
Żeby przywrócić twoją wiarę w ludzkość:
Wkłada się do samca flaki z przednich "mostów" vitary, bo zgadza się ilość otworów do przykręcenia kosza satelitów.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
nie histeryzuje tylko jak koleś z działu uaza poczytał jak się w suzuki toczy konwersacja to powiedział "ja pierd...." wiesz sam ze był okres w którym szukajka niemal nie dzialała a teraz też nie jest rewelacją więc odrobina wyrozumiałości i dobrej woli nic nie kosztuje, a co do vitkowych przełożeń to gdzieś znalazłem że jednak bez tokarza się nie obędzie więc spytałem jak duża jest to interwencja ale to nie wątek na ten temat
Nigdzie nie pisałem, żeby używać wyszukiwarki, tylko żeby przejrzeć archiwum. Różnica subtelna, ale istotnaszrot pisze:nie histeryzuje tylko jak koleś z działu uaza poczytał jak się w suzuki toczy konwersacja to powiedział "ja pierd...." wiesz sam ze był okres w którym szukajka niemal nie dzialała a teraz też nie jest rewelacją więc odrobina wyrozumiałości i dobrej woli nic nie kosztuje, a co do vitkowych przełożeń to gdzieś znalazłem że jednak bez tokarza się nie obędzie więc spytałem jak duża jest to interwencja ale to nie wątek na ten temat

Nie narzekaj na poziom w dziale suzuki - ciesz się, że nie zapytałeś w dziale LR

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
-