a mówiłeś że te resory co masz są super i zostajesz na nichMichał_1989 pisze:A no to ok... bo ja też sie powoli przymierzam do sprężyn i szukam rozwiązań

Moderator: Albert_N
viperecki pisze:Jak wszyscy to i ja:
Piec 1.3 8v gaźnik pony 1.5
red. calmini 4.16
wieszaki calmini lift 5"
resory rzeźba
kółka mangels 15/8.8 et -25 chrom
gumy booger 31/10.5/15
snorkel rzeźba
winda t-max 5.5t
reflektory G-klass
i ilnne patenciki![]()
jeszcze dwa lata temu bym cie przeklnąłviperecki pisze:Tak jest BEZ SPOA -----> uważam SPOA za totalny bezsens duża taniej można zrobić fajne klasyczne zawieszenie ,które robi o wiele lepiej
Kiedyś po rajdzie pojechałem na wagę. Z błotem, szpejem, itp. wyszło niecałe 1,3 t. Nie wiem ile jej przybędzie po modyfikacjach, dojdzie mechanik, ale powinienem trochę zaoszczędzić na oponach. Mam nadzieję, Simexy będą lżejsze od nalewek.Adam.Ż pisze:margod pytanko - ile waży??
Jeżeli Ci się uda osiągnąć te wagę, to będzie bardzo dobry wynik. Ja zastanawiałem się z czego mogę jeszcze zejść i nic nie znalazłem. Drzwi jeszcze ściągnę na lato i to wszystkoAdam.Ż pisze:moje ma ważyć jakieś 1000kgprojekt się ciut zmienił...
eee nie będę miał oryginalnej budymargod pisze:Jeżeli Ci się uda osiągnąć te wagę, to będzie bardzo dobry wynik. Ja zastanawiałem się z czego mogę jeszcze zejść i nic nie znalazłem. Drzwi jeszcze ściągnę na lato i to wszystkoAdam.Ż pisze:moje ma ważyć jakieś 1000kgprojekt się ciut zmienił...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość