MAP sensor samurai
Moderator: Albert_N
MAP sensor samurai
Witam.
Padł mi w samuraju map sensor nr 18590-80c40. Nie mogę kupić drugiego o takim oznaczeniu. Na aledrogo są o oznaczeniu 18590-80c00. Czy one mogą być zamieniane?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Padł mi w samuraju map sensor nr 18590-80c40. Nie mogę kupić drugiego o takim oznaczeniu. Na aledrogo są o oznaczeniu 18590-80c00. Czy one mogą być zamieniane?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Re: MAP sensor samurai
I co? Nie ma tu takiego co by się na tym znał?
Nie makolo123 pisze:I co? Nie ma tu takiego co by się na tym znał?

sj 425 606468554
Jestmeenia pisze:Nie makolo123 pisze:I co? Nie ma tu takiego co by się na tym znał?

kolo123,
Zajęło mi 30 sekund ustalenie, że masz obecnie map sensor od vitary http://allegro.pl/map-sensor-suzuki-vit ... 80696.html
Należysz do pokolenia "podajcie mi na tacy, bo chcę"?

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Sory, zapomnialem o TobieKostuch pisze:Jestmeenia pisze:Nie makolo123 pisze:I co? Nie ma tu takiego co by się na tym znał?![]()
kolo123,
Zajęło mi 30 sekund ustalenie, że masz obecnie map sensor od vitary http://allegro.pl/map-sensor-suzuki-vit ... 80696.html
Należysz do pokolenia "podajcie mi na tacy, bo chcę"?

sj 425 606468554
Chyba o Googlachmeenia pisze:
Sory, zapomnialem o Tobie
nie o googlach tylko o tym że ma mózg, a może nie maŁosiowy pisze:Chyba o Googlachmeenia pisze:
Sory, zapomnialem o Tobie

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Ok, dzięki za info. Lista części dedykowanych do samuraja a potem nie pasujących jest długa, dlatego wolę zapytać.
Jeszcze dłuższa jest lista części dedykowanych do innych aut, a pasujących do samuraiakolo123 pisze: Lista części dedykowanych do samuraja a potem nie pasujących jest długa

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
klucz13 pisze:nie o googlach tylko o tym że ma mózg, a może nie maŁosiowy pisze:Chyba o Googlachmeenia pisze:
Sory, zapomnialem o Tobie![]()
Od mojego musku z daleka, bo w pysk moge dac

sj 425 606468554