Zawieszenie od "Radzikone"

Lj, Samurai, Vitara, Jimny

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
ender2006
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Zawieszenie od "Radzikone"

Post autor: ender2006 » śr kwie 22, 2015 9:08 am

Witam wszystkich, być może narażę się na falę krytyki ale jestem zmuszony założyć nowy temat. Wyszukiwarka na tym forum jest delikatnie mówiąc "do bani" - wpisując słowo "radzikone" lub "zawieszenie" bądź "lift" wyrzuca błąd dlatego straciłem wannę jak mogę jeszcze znaleźć to czego szukam. Ale przechodząc do sedna: mam Vitarę 2.0 z 1997 planuję podnieść ją o powiedzmy...4 cale, oczywiście na starcie znalazłem firmę z Wrocławia która oferuje zestaw PLUG&PLAY muszę przyznać że oferta jest korzystna finansowo i wygodna chciałbym jednak zasięgnąć opinii szacownego grona czy warto w nią zainwestować i czy sprawdza się w użytkowaniu. Wiem oczywiście, że mógłbym zadzwonić do w/w firmy ale przyznacie że to nie to samo.

zielu3

Re: Zawieszenie od "Radzikone"

Post autor: zielu3 » śr kwie 22, 2015 10:12 am

Wejdź sobie na http://suzuki.info.pl/forum/ tam wpisz radzikone a zobaczysz cuda :lol:
Vitka +4" + jakś tam mt i jakoś się jeździ

himself

Kontaktowanie:

Re: Zawieszenie od "Radzikone"

Post autor: himself » pt kwie 24, 2015 5:27 am

polecam oczywiście jak i zapewne reszta co ma, można kupić jeszcze innego producenta, ale wykonanie znacznie gorsze.
jak planujesz 4" rozglądnij się na przyszłość za stalowym mostem, koszem 4 satelitowym z samuraia i półosiami od 2.5 no i przeróbka przednich wachaczy ( radzikone ) a będziesz miał problem z przednim napędem z głowy ;)
VITARA V6 - 4" lift - 32" MT
http://www.lukasziewa.com

ODPOWIEDZ

Wróć do „Suzuki”