I tu moje pytanko z racji zaników w pamięci co najłatwiej włożyć do samuraia vitara 1.6 16v , baleno jak tak to który silnik czy coś jeszcz bmw do mnie nie przemawia za wolna skrzynia
konkrety proszę co
trzeba kupić do danego setupu i co wyrzeźbić

Moderator: Albert_N
Nie zapomnij dodac ze ten silnik razem e skrzynia nie pasuje juz tak bezbolesnie do samuraja, trzeba robic nowe mocowanie skrzyni biegow, skracac wal laczacy skrzynie z reduktorem, robic nowe lapy, a chcac wsadzic jakis wiekszy alternator to trzeba jeszcze wyciac ori mocowanie poduszki silnika z ramy. Nie wspominajac o lewarku, ktory wychodzi w miejsci recznegoKSikorski pisze:Pasuje od Jimny M13A plug and play.
Podobnie od Jimny musi być cały osprzęt - miska, smok, kolektory, pompa wspomagania etc etc
Dokladnie tak, a i to tylko na miejsce m13a, aktualnie upycham m16 w samuraju i nie jest to szybkie, tanie tez nie bedzieKSikorski pisze:Ja mam włożoną lianę do jimny. Tylko w tym przypadku jest to tanie, szybkie i dobre.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości