Macie usiebie jakies wygodne fotele albo tego typu przerobki?? bo mi sie kregi juz rozczepiaja.

Moderator: Albert_N
A co - potylica Ci sama tego nie mówimajch_e21 pisze:Mnie tez ostatnio strasznie kark boli ale nie przyszlo mi do glowy, ze to przez jazde samuraiem
Podobno w jakiejs ankiecie na temat sexu w samochodzie wygral wlasnie Samurai...Grzegorz K. pisze:Uprawiaj dużo sexu to ci pomoże na bule krzyza i takie tam... :) A moj Samuraj nie trząsł jak cholera ale teraz płynie... Wczesniej to mi szkliwo na wyjebach pękało :D
to nie problem foteli niestety ... gdyby to był odcinek lędźwiowy, piersiowy to tak ale kręgi szyjne zapraszaja Cię do wizyty u lekarza i obyś w terenie nie musiał w kołnierzu jeździćDoktor200 pisze:jezdze juz prawie rok i duzo, samurajem i od jakiegos czasu boli mnie szyja, a jezdze tylko po nim szosie(jesli mozna poskie drogi nazwac szosa).
Macie usiebie jakies wygodne fotele albo tego typu przerobki?? bo mi sie kregi juz rozczepiaja.
Zgadzam się z kolega. Najczestsza przyczyna jest brak fizjologicznego wygiecia kregoslupa szjnego. Wtedy nie ma naturalnego resorowania w tym odcinku i w wyniku bole. Koniecznie zrob Rtg kregoslupa szyjnego!!Wojtek_K pisze:to nie problem foteli niestety ... gdyby to był odcinek lędźwiowy, piersiowy to tak ale kręgi szyjne zapraszaja Cię do wizyty u lekarza i obyś w terenie nie musiał w kołnierzu jeździćDoktor200 pisze:jezdze juz prawie rok i duzo, samurajem i od jakiegos czasu boli mnie szyja, a jezdze tylko po nim szosie(jesli mozna poskie drogi nazwac szosa).
Dokładnie!Wojtek_K pisze:to nie problem foteli niestety ... gdyby to był odcinek lędźwiowy, piersiowy to tak ale kręgi szyjne zapraszaja Cię do wizyty u lekarza i obyś w terenie nie musiał w kołnierzu jeździćDoktor200 pisze:jezdze juz prawie rok i duzo, samurajem i od jakiegos czasu boli mnie szyja, a jezdze tylko po nim szosie(jesli mozna poskie drogi nazwac szosa).
O co ci chodzi? Ja niemam tylnych siedzen tylko ładny kocyk. Buda jest przyciemniona... Trzeba wyprobować! Wiosna... trala la la la...majch_e21 pisze:Chyba w grupie badanej przewazali masochisci
Zapomniałeś o tubieGrzegorz K. pisze:O co ci chodzi? Ja niemam tylnych siedzen tylko ładny kocyk. Buda jest przyciemniona... Trzeba wyprobować! Wiosna... trala la la la...majch_e21 pisze:Chyba w grupie badanej przewazali masochisciA w klimaty SM też da rade sie pobawic tylko lancuchy i pejcze do srodka trzeba wladowac, ale wtedy nie bedzie miejsca na szpej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość