Wreszcie kupilem, juz nie moglem sie doczekac, nie zastanawiając sie dlugo odrazu zabralem sie za modyfikacje, na dobry poczatek lift budy o 0,7 cala wiec przeswit juz na samym poczatku poszedl na 3 cm,do tego jodełki na chromowanych plastikowych felgach ( bo lzejsze), szerszy tylny most i modyfikacja przedniego zawieszenia wiec rozstaw 135 mm, oslony na podwozie z blachy ryflowanej na calej dlugosci, z przodu kangur i 2 halogeny, Cb z anteną 1/32 fali, na dach podwójny bagaznik trumienkowy no i wyciągarka z 100 milimetrami liny 1 mm, buda to hardtop, na poczatku balem sie ze bede musial wycinac nadkola ale dosc spory lift pozwolil z tego zrezygnowac. Oczywiscie wszystko robione zgodnie z Waszymi radami z forum! Efekty pracy widac ponizej :

Tutaj widac oslony :
Kat przechylu i rampowy tez calkiem dobre :

Nie czekalem dlugo, po modyfikacjach odrazu w teren na testy :

Tutaj male topienie syfa, na razie na sucho bo jeszcze nei ma snorkela - nie mialem slomek w domu, z tylu widac mojego mlodszego brata - pilota - w sensie ze trzyma pilot sterowania) :

Proby robilismy na specjalnie zbudowanym torze 4x4 u mnie pod domem :
Powrot do domu przez las :
Ale co to za wyprawa bez zaliczenia boka ? :
Swoja drogą,
WITAM WSZYSTKICH
to byl moj pierwszy raz, choc czytam to forum juz od dosc dawna,mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do grona choc jeszcze vitki nie mam ( narazie zbieranie funduszy, moze jakis sponsor/ka ? ; ] )
Pozdrawiam,
Tomek 'vaiker'
Nowy Sącz