jaki to moze mieć silnik?
Moderator: Albert_N
jaki to moze mieć silnik?
Panie i Panowie
Proszę powiedzcie mi jaki to moze być silnik w tym bo raczej nie standardowy:)
http://www.zukiworld.com/month_110105/i ... ebrake.jpg
a drugie pytanie to
Jakie można maksymalnie wsadzić koła do Samuraja SJ413 ( długa wersja)? oczywiście po podniesieniu
Proszę powiedzcie mi jaki to moze być silnik w tym bo raczej nie standardowy:)
http://www.zukiworld.com/month_110105/i ... ebrake.jpg
a drugie pytanie to
Jakie można maksymalnie wsadzić koła do Samuraja SJ413 ( długa wersja)? oczywiście po podniesieniu
Suzi z 87r 1.3 red 1.3 oponki 215/80R15 Sahara
GG 3181422
4x4.czest.pl zapraszamy do Częstochowy
GG 3181422
załozysz reduktor od sj410 i da rade. u nas dwie takie lataja na 31 calach i jest ok. resory sie łamia tylko. jesli chodzi o podniesienie to wieszaki maja dłuższe i dystanse i felgi trójkąty odwrotnie.kapik pisze:ale 31 cali chyba suza nieda rady po terenie sprzegło sie spali
i nikt mnie nie przekona ze białe jest białe a czarne jest czarne
maristez
a mozesz jakies fotki wkleić tych co są u Was?
ja bede miał silnik 1.3 z reduktorem od 1.3
Jaki jest mniejwięcej koszt podniesienia samochodu do opon 31"?
jak masz jakieś fotki to wklej tutaj proszę albo na maila
marek_gorgol@tlen.pl
Pozdrawiam
Marek.
a mozesz jakies fotki wkleić tych co są u Was?
ja bede miał silnik 1.3 z reduktorem od 1.3
Jaki jest mniejwięcej koszt podniesienia samochodu do opon 31"?
jak masz jakieś fotki to wklej tutaj proszę albo na maila
marek_gorgol@tlen.pl
Pozdrawiam
Marek.
GG 3181422
GG 3181422
spokojnie spokojnie. zdjecie było robione jak był kupiony. góry sowie objechał to chyba niema tragedi. teraz sie dozbraja w winde i klatke zewnetrzna. to takie aktualniejsze zdjecie.Biga pisze:Sadzac po ilosci blota na obu sprzetach to nie ma zadnych problemow.Zeby to stwierdzic trzeba najpierw w teren pojechac

mocy ma nawet za dużo 120 kucyków jak podają pewne źródła 90. jak masz zapiety tylko tył to wygina resory mimo ze mają po 5 piór. skrzynia a co za tym idzie sprzeglo jest fordowskie wiec nic sie nie dzieje.marekuaz pisze:No to powiem Ci że ładnie wyglądaa nie masz problemu np z brakiem mocy albo zrywaniem czegoś?
co masz zrobione w lifcie?
a znasza moze kogoś koło Częstochowy kto mógł by takie coś zrobić
i następne pytanie
za ile mozna kupic np nalewki maksymalnie wielkie do silnika 1.3 i reduktora 1.3?
w jakiej cenie mozna dostać reduktor od 1.0?
no i jeszcze prosze podajcie jakies inne ciekawe rzeczy które można zrobić z seryjną samurajką zeby lepiej chodziła w terenie?:)
i następne pytanie

za ile mozna kupic np nalewki maksymalnie wielkie do silnika 1.3 i reduktora 1.3?
w jakiej cenie mozna dostać reduktor od 1.0?
no i jeszcze prosze podajcie jakies inne ciekawe rzeczy które można zrobić z seryjną samurajką zeby lepiej chodziła w terenie?:)
GG 3181422
GG 3181422
Tu akurat jest wyciagany z kaluzy do tylu, wiec w przeciwnym do ogolnie przyjetego kierunku jazdymaristez pisze:spokojnie spokojnie. zdjecie było robione jak był kupiony. góry sowie objechał to chyba niema tragedi. teraz sie dozbraja w winde i klatke zewnetrzna. to takie aktualniejsze zdjecie.Biga pisze:Sadzac po ilosci blota na obu sprzetach to nie ma zadnych problemow.Zeby to stwierdzic trzeba najpierw w teren pojechac

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
a disko ale on juz sam jechał - tylko sie nie chciało liny scigac bo to było ileś podejść do "kałuży"pod rządMag69 pisze:Mroczny pisze:rozbryzgujące błoto ewidentnie wskazuje na prawidłowy kierunek jazdy.
![]()
prawidłowy kierunek jazdy do tyłu, na z góry upatrzone pozycje .....
też jestem ciekawy co było po drugiej strony liny, że nie dało rady wyciągnąc aż trzeba było kołami pomagac
co do reduktora to puki co nie wiem jakie sa dostępne bo nigdy jeszcze nie miałem doświadczenia z suzą 
Proszę o propozycje jaki byłby najlepszy sposób podniesienia samochodu
Proszę podawajcie również skąd można pozyskać ewentualnie potrzebne części do przeróbek np wieksze wieszaki i resory o ile potrzebne
Proszę o pomoc bo ona mi sie bardzo przyda

Proszę o propozycje jaki byłby najlepszy sposób podniesienia samochodu
Proszę podawajcie również skąd można pozyskać ewentualnie potrzebne części do przeróbek np wieksze wieszaki i resory o ile potrzebne

Proszę o pomoc bo ona mi sie bardzo przyda

GG 3181422
GG 3181422