[URL=http://img297.imageshack.us/my.php ... .jpg[/img][/url]
Moderator: Albert_N
Tylko pikawa właściciela Mastercard musi wytrzymaćramzes pisze:hehe wraca temat spalania ..
wrażenia z jazdy bezcenne![]()
O cholera, a ja psioczyłem, że mocno załadowany Grand spalił 12 jadąc 120-140sergio pisze:Takiego zużycia nie miałem nigdy w terenie ani Jimnym ani Kijankąna 200 km wsiorbało 40 l Pb
![]()
Suczka jak każda kobieta kapryśna jest, ale swoje zdanie ma.Std pisze:Jakis czas temu miałem tak ze jadąc na impreze 150 kilo samurajek (na gazniku) osuszył cały zbiornikledwo jechał zalewał sie kaprysił. Potem 2 dni latania po błocku i mu przeszlo. Taki incydent (mam nadzieje)
To ciekawe, zawsze slyszalem, ze przy sekwencji motor pali tyle samo gazu, co benzyny...ryjek13 pisze:U mnie w Jimnym po lifcie i na MT 215R15 spalanie w miescie i trasie pozamiejskiej ( cykl mieszany przy bardzo spokojnej jeździe) wychodzi około 11,5 do 12,5 litra gazu, lub około 9 litrów benzyny, w terenie przy niewielu kilometrach w lesie a reszte to taie lajtowe drogi lesne były, to wyszeł z 15 litrów gazu... na ten wynik dużą zasługe ma sekfencyjny wtrysk gazu
Taaak, jasne...samurai_hel pisze:2,4D w VW zamykający się w porywach w 10 litrach, 1,6 z chipem w Tigrze zadawalający się 8 litrami przy normalnej jeździe - to taki 1,3 powinien się zamknąć w 6
Jak jest źle wyregulowana to takMisiek Bielsko pisze:To ciekawe, zawsze slyszalem, ze przy sekwencji motor pali tyle samo gazu, co benzyny...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość