gumowe dywaniki do Jimny

Lj, Samurai, Vitara, Jimny

Moderator: Albert_N

tundrik
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

gumowe dywaniki do Jimny

Post autor: tundrik » pt sty 19, 2007 1:35 pm

Czy macie jakieś namiary gdzie można kupić gumowe głębokie dywaniki do Jimny. Pytałem w serwisie ale u nich cena 160 zł. Na allegro jest kilka ale welurowe czyli nie pod moje gumofilce :wink: Chodzi o coś tańszego niż serwisowe. Kolega szuka również takich dywaników do samuraja.
Będę wdzięczny za informacje
damian

Awatar użytkownika
harakiri

Post autor: harakiri » pt sty 19, 2007 1:39 pm

Na giełdzie bywają do SJa. Pewnie będą pasować do Jimiego. Mam jeden na zbyciu (prv) One nie są gumowe tylko plastikowe.

Awatar użytkownika
Grześ K.

Post autor: Grześ K. » pt sty 19, 2007 1:42 pm

Za 40 zł kupiłem gumowe dywaniki - korytka do samuraja w pierwszym leszym motoryzacyjnym. Pasują idealnie choć sprzedawca mówił że dedykowane do jakiegoś mercedesa. Więć nie widzę tu problemu, choć wiele wątków o tym że dywaników do fury dostać nie można... :roll:
Był Samuraj na MT
Była Navara na AT...
Jest Sharan 4Motion :oops:

73

Post autor: 73 » pt sty 19, 2007 3:00 pm

Jeżeli chodzi o samuraja to oryginalne plastikowe i głębokie są nie do dostania w serwisie suzuki nawet u szkopów :)3 .Znajomi kupili dla mnie na niemieckim e-bay za ok 60 e komplet ale jeszcze nie doszły :-?
samurai blaszanka 93

Awatar użytkownika
Jekke

Post autor: Jekke » pt sty 19, 2007 4:03 pm

Grześ K. pisze:Za 40 zł kupiłem gumowe dywaniki - korytka do samuraja w pierwszym leszym motoryzacyjnym. Pasują idealnie choć sprzedawca mówił że dedykowane do jakiegoś mercedesa. Więć nie widzę tu problemu, choć wiele wątków o tym że dywaników do fury dostać nie można... :roll:
Masz rację !!
Ja też szukalem i zdecydowalem się wlasnie tak problem rozwiązać, po tym jak uszlyszalem o wyplynięciu dywaników u znajomego :D
TUNDRIK szkoda szelestów, żeby mieć wytloczone "SUZUKI", no chyba, że lubisz oryginalne metki :wink:

Awatar użytkownika
arsene

Post autor: arsene » pt sty 19, 2007 7:58 pm

a ja tak sobie szukałem dywaników do SJ a kupiłem do Jimny bo tylko takie były i dałem jakieś 30 do 40 zł, w pierwszym motoryzacyjnym w mieście. Powiedziałem że chcę do SJ i gośc wyciągnał mądrą książkę popatrzył i mówi że od Jimny będą pasować to je wziąłem i pasują. Gumowe, korytka dosyć wysokie.
SJ 40 1988r i z gazem

Strona mojej żony: http://robotkireczne.net.pl

tundrik
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: tundrik » sob sty 20, 2007 12:26 pm

cena 30-40 zł zdecydowanie mi sie podoba. A gdzie ten sklep, jakis adres bo jak pytam w motoryzacyjnych na podkarpaciu to tylko wielkie oczy robią.
damian

Awatar użytkownika
arsene

Post autor: arsene » sob sty 20, 2007 5:14 pm

Ten sklep to aż w Przasnyszu 100 km na północ od Warszawy
SJ 40 1988r i z gazem

Strona mojej żony: http://robotkireczne.net.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Suzuki”