blokada mostów
Moderator: Albert_N
blokada mostów
kto mi zamątóje blokade przedniego mostu
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Re: blokada mostów
... o cholerafredzio pisze:kto mi zamątóje blokade przedniego mostu

zamątófać może dobry mechanik, albo jak sprecyzujesz i poprawisz pisownie jakis kolega z forum za krate

Fenomenem jest, że według naukowców i lekarzy dysleksja jest przypadłością 0.2-2% społeczeństwa. Tymczasem o dziwo co piąta osoba którą znam jest dyslektykiem.
Ba, żeby było weselej, to jak pisałem egzamin gimnazjalny i okazało się, że dyslektycy zwolnieni są z oceniania poprawności pisowni, to nagle okazało się, że dyslektykami jest 10 osób z mojej 32 osobowej klasy! Co ciekawe, atak dysleksji był nagły i ostry, bo wcześniej mieli nawet nienajgorsze oceny z dyktand!
Ba, żeby było weselej, to jak pisałem egzamin gimnazjalny i okazało się, że dyslektycy zwolnieni są z oceniania poprawności pisowni, to nagle okazało się, że dyslektykami jest 10 osób z mojej 32 osobowej klasy! Co ciekawe, atak dysleksji był nagły i ostry, bo wcześniej mieli nawet nienajgorsze oceny z dyktand!
Był Jeep Grand Cherokee 4.0 2004, jest Suzuki Jimny 1.3 2006
Re: blokada mostów
Jaką blokadę i do jakiego samochodufredzio pisze:kto mi zamątóje blokade przedniego mostu
Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Za moich czasów to nie był dyslektyk tylko matoł... Podobnie jak nie było kleptomanów tylko złodziejeJajo pisze:Zawsze sie znajda ci co sie czepiaja do wszystkiego
,a moze kolega dyslektyk
![]()
![]()

Ostatnio zmieniony pn lut 05, 2007 6:49 am przez jarekstryszawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo jest na co zwalić swą niechęć do nauki ortografii.mendelmax pisze:Fenomenem jest, że według naukowców i lekarzy dysleksja jest przypadłością 0.2-2% społeczeństwa. Tymczasem o dziwo co piąta osoba którą znam jest dyslektykiem.

BTW... wystarczy przed napisaniem posta wrzucić go do word'a i sprawdzić pisownię. Ale może to też budzi niechęć?

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
a co ty tam fredziu znow motasz?? jak cos to wal do Adama on ci pomoze na luzie spece sa 

Zebra OFF-ROAD klub Sochaczew www.zebra4x4.pl
Adam.Ż pisze:hehe uważaj bo to za reklamę wezmą i bana dostaniesz

Zebra OFF-ROAD klub Sochaczew www.zebra4x4.pl