Przywitanie Nowego - to wszystko przez was
Moderator: Albert_N
- GreatOlo
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Przywitanie Nowego - to wszystko przez was
Wszystko przez Was, nie bez posrednio, ale przez Wam podobnych. tydzien temu plan byl na ATV'a ale po rozmyslaniu 2 dniowym i rozmowach z różnymi padla koncepcja malej terenowki, tym bardziej ze cena podobna (jesli chodzi o uzywane). allegro.pl - szukaj - samurai. okolo 100 pojazdow w roznych miejscach Polski w bardzo roznych cenach i wizualnych stanach. po 10 min znalazlem, blisko i bardzo dobrym wizualnie... tak mi sie spodobal ze spac przez 2 noce nie moglem. google: samurai (wyszukaj na polskich stronach) kilka interesujacych stron; poczytalem napalilem sie jeszcze bardziej. Szybkie kombinowanie kasy; bank i duzo papierow. tam klody pod nogi a czas ucieka. Pojechalem obejrzec samochod, wrocilem godzine temu. Dalem zalizke zeby nie sprzedal go innemu. 2 tygodnie na odebranie samochodu. Musi sie udac w przyszla sobote bo inaczej trafi mnie cos.
Tacy jak Wy wszystkeimu winni... najpierw cos tam pogada ze: a to ostatno bylem w lesie pojezdzilem fajnie bylo... potem zabierze ciep ze soba pokaze ze fajnie jest: bloto, albo gleboki snieg. Troche kopania bo sie zakopal, odzież w blocie zmarzniete rece.
Co sie w tym moze podobac? a jednak...
w koncu nie chce sie jechac jako pasazer, chce jechac za kierownica... poczuc To czymkolwiek To jest.
Od mysli do czynu...
Trzymajcie kciuki:) 6 dni na zebranie 9 tys PLN:)
Tacy jak Wy wszystkeimu winni... najpierw cos tam pogada ze: a to ostatno bylem w lesie pojezdzilem fajnie bylo... potem zabierze ciep ze soba pokaze ze fajnie jest: bloto, albo gleboki snieg. Troche kopania bo sie zakopal, odzież w blocie zmarzniete rece.
Co sie w tym moze podobac? a jednak...
w koncu nie chce sie jechac jako pasazer, chce jechac za kierownica... poczuc To czymkolwiek To jest.
Od mysli do czynu...
Trzymajcie kciuki:) 6 dni na zebranie 9 tys PLN:)
-
Re: Przywitanie Nowego - to wszystko przez was
Cześć !GreatOlo pisze:plan byl na ATV'a ale(...)
Samurai to rozwojowa wersja quada

Ma wszystkie jego zalety, a czesto i dach

-
- MotoManiek
-
MÓW głośniej a bedą cie mieć na uwadzeGreatOlo pisze:Z tego co wiem lesniczy moze jeden mandatw ciagu dnia wypisac;) i to chyba nie za duzy, a moze mnie nie namierzy;)
A moze lepiej najpierw podjechac do lesniczowki poprosic o mandat, zeby pozniej nie przeszkadzali???

Jeśli coś jest grzechu warte, to i grzech nie spróbować...
-
- Kontaktowanie:
Ludzie hamujcie się trochęGreatOlo pisze:Z tego co wiem lesniczy moze jeden mandatw ciagu dnia wypisac;) i to chyba nie za duzy, a moze mnie nie namierzy;)
A moze lepiej najpierw podjechac do lesniczowki poprosic o mandat, zeby pozniej nie przeszkadzali???

Nic dziwnego że później "zieloni" się jeżą, a jak chcesz poszaleć samochodem to zajdź starą piaskownię/kamieniołom/poligon/nieużytki/...
Aktualnie Galloper 2,5TD w roli ciągnika do przyczepy z kajakami
http://www.ForumJurajskie.pl
http://www.ForumJurajskie.pl
- GreatOlo
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
To bylo raczej zartem;) nie chce "ryć" po lasach i niszczyc tego co tam jest. "Zieloni" po lasach jezdza i nic zlego sie nie dzieje. Tez chciałbym miec taka mozliwosc...
Jeden pojedzie do lasu i bedzie katowal ile wlezie rozryje co sie da a inny przejedzie droga na ktorej bedzie kilka kałuż i troche blota i mu to wystarczy... Obaj dostana 500
Jeden pojedzie do lasu i bedzie katowal ile wlezie rozryje co sie da a inny przejedzie droga na ktorej bedzie kilka kałuż i troche blota i mu to wystarczy... Obaj dostana 500
normalnie ludzie mają cos ostatnio cisnienie na suzuki ..
i jak cos kupią to od razu do lasu :?? .. macie swoje fora regionalne to moze sie umawiajcie a nie uprawiacie tzw. samowolke .. a pozniej w gazetach czy w tv pokazuje sie co to my nie wyprawiamy ..
co do zakupu to życze bezawaryjnego uzytkowania
i POWITAĆ
i jak cos kupią to od razu do lasu :?? .. macie swoje fora regionalne to moze sie umawiajcie a nie uprawiacie tzw. samowolke .. a pozniej w gazetach czy w tv pokazuje sie co to my nie wyprawiamy ..
co do zakupu to życze bezawaryjnego uzytkowania

i POWITAĆ

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
-
- jestem tu nowy...
- GreatOlo
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:

Wlasnie przyjechalem "wyjcem" bo tak zostal ochrzczony świezo "adoptowany członek rodziny" przez moja Przyszłą.
Przepłacilem, no coz... kilka wad wyszlo o kilka dziesiat minut za pozno, ale to nic;) Bedzie z Niego cacuszko, tylko czasu troche trzeba i pieniendzorków;)
Szczesliwy jestem.
Teraz tylko od groma formalnosci i bedzie mozna calkiem legalnie jezdzic;) odnajdywac kolejne wady i je likwidowac;)
Trymajcie kciuki zeby wad jak najmniej;)