Instrukcja obsługi Suzuki SJ410 po polsku
Moderator: Albert_N
Instrukcja obsługi Suzuki SJ410 po polsku
Poszukuję instrukcji obsługi Suzuki SJ410 po polsku ponieważ poliglotą nie jestem 

No to bedzie raczej trudne
no chyba ze ktos tlumaczyl
no chyba ze ktos tlumaczyl

Ostatnio zmieniony sob mar 24, 2007 12:19 pm przez sciba, łącznie zmieniany 1 raz.
Stare eskimoskie powiedzanie - " pamietaj, nigdy nie jedz żółtego śniegu "
Re: Instrukcja obsługi Suzuki SJ410 po polsku
[quote="waldi00"]Poszukuję instrukcji obsługi Suzuki SJ410 po polsku po
nieważ poliglotą nie jestem
domyślam się że będzie trudno bo przejrzałem cały internet, a wie ktoś może ile kosztowałoby tłumaczenie instrukcji z angielskiego lub niemieckiego? Książka liczy 200 stron

domyślam się że będzie trudno bo przejrzałem cały internet, a wie ktoś może ile kosztowałoby tłumaczenie instrukcji z angielskiego lub niemieckiego? Książka liczy 200 stron
z angielskiego na nasze mogę Ci przetłumaczyć, no ale to musi kosztowaćwaldi00 pisze:waldi00 pisze:Poszukuję instrukcji obsługi Suzuki SJ410 po polsku po

a za ile?waldi00 pisze:waldi00 pisze:Poszukuję instrukcji obsługi Suzuki SJ410 po polsku po
domyślam się że będzie trudno bo przejrzałem cały internet, a wie ktoś może ile kosztowałoby tłumaczenie instrukcji z angielskiego lub niemieckiego? Ksi
ążka liczy 200 stron

200 stron do przetłumaczenia - to byłaby droga instrukcjawaldi00 pisze: a za ile?

A po co Ci takie coś?waldi00 pisze:Poszukuję instrukcji obsługi Suzuki SJ410 po polsku ponieważ poliglotą nie jestem
Jak coś, to dzwoń: 609 539 773
ta mam znajoma nauczycielke angielskiego jak zaczeła tłumaczyc to jak bym forum czytałkozioU pisze:200 stron do przetłumaczenia - to byłaby droga instrukcjawaldi00 pisze: a za ile?

gg 6157522
http://www.allegro.pl/item271118629_ins ... olsku.html
...nie wiedziałem że wogóle były po polsku... Czy ktoś ma tą pozycję? Warto kupić?
...nie wiedziałem że wogóle były po polsku... Czy ktoś ma tą pozycję? Warto kupić?
Samurai 1.3->Patrol GR Y60 2.8 ->Suzuki Jimny 1.3
jeżeli to jest wersja ok 60 stronnicowa to gdzies u mnie leżyKarolSawiak pisze:http://www.allegro.pl/item271118629_ins ... olsku.html

i dla kompletnego laika jest pomocna np. ile oleju wlać do silnika etc //
ale jak dobrze pamiętam to mnie chyba kosztowała cuś 15 PLN bez tego zera na koncu

aż poszukam hehe .. generalnie i tak wiecej danych jest na forum

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
- Misiek Cypr
-