Podzielcie sie wiedza na temat kosztow utrzymania suzuk
aby laicy (np ja) mogli wiedziec ile potrzeba kasy chodzi mi o naprawy, paliwo itd. ogolnie ile trzeba wydac kasy na rok

Moderator: Albert_N
Pierwszy rok - 15 kpln .... (i to wersja 100 % bulwar)djbigos pisze:Witam i pozdrawiam odrazu napisze ze przeczytalem cale forum i korzystalem z opcji szukaj
Podzielcie sie wiedza na temat kosztow utrzymania suzuk
aby laicy (np ja) mogli wiedziec ile potrzeba kasy chodzi mi o naprawy, paliwo itd. ogolnie ile trzeba wydac kasy na rok
Hmmm.... zmień osobówkęmers pisze:mój brat na vitarę wydaje o wiele mniej niż ja na osobówkę, choć by samo paliwo, ja mam bliżej do pracy a wydaje dwa razy więcej na paliwko niz on, około 600 a ostatnio 800 miesięcznie, naprawy też są droższe, jak dla mnie to viertarka jest tanim w utrzymaniu samochodem...
Napisz chociaż o jaką osobówkę chodzi bo inaczej Twoja powyższa wypowiedź nic tutaj nie wnosi.mers pisze:mój brat na vitarę wydaje o wiele mniej niż ja na osobówkę, choć by samo paliwo, ja mam bliżej do pracy a wydaje dwa razy więcej na paliwko niz on, około 600 a ostatnio 800 miesięcznie, naprawy też są droższe, jak dla mnie to viertarka jest tanim w utrzymaniu samochodem...
ford probe GTTomaszRT pisze:Napisz chociaż o jaką osobówkę chodzi bo inaczej Twoja powyższa wypowiedź nic tutaj nie wnosi.mers pisze:mój brat na vitarę wydaje o wiele mniej niż ja na osobówkę, choć by samo paliwo, ja mam bliżej do pracy a wydaje dwa razy więcej na paliwko niz on, około 600 a ostatnio 800 miesięcznie, naprawy też są droższe, jak dla mnie to viertarka jest tanim w utrzymaniu samochodem...
W błotku to klocki i szczęki będziesz co miesiąc wymieniał....djbigos pisze:ja sie pytam jak u Was to wygladabo narazie mam male obawy do wykorzystania go w teren. teraz jezdzi glownie na ryby i po lakach ale bez duzego blota.
Mozna przeciez zamienic bebny na tarczeW błotku to klocki i szczęki będziesz co miesiąc wymieniał.... Poza tym jak chcesz samochód tani w utrzymaniu to kup osobówkę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość